Service Coordinator

Ter uitbreiding van onze recent opgezette Aftersales afdeling zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. De afdeling is volop in ontwikkeling; hieraan kun je niet alleen je steentje bijdragen, maar hier ben je volledig onderdeel van!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

In de functie Service Coordinator staat het leveren van exceptionele service aan onze klanten op de eerste plaats. Je hebt dagelijks contact met onze vaste, internationale relaties die centrales ontwerpen en bouwen, engineers van energiecentrales en lokale service partners om service voor ons te laten uitvoeren.


Als Service Coordinator bij HP Valves ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor site services, garantiemeldingen en onderhoudsadvies. Het takenpakket is zeer divers en bestaat onder andere uit: het uitvoeren van technische beoordelingen, maken van root cause analyses, service rapportages en offertes, aansturen/instrueren van lokale partners, technisch adviseren van klanten tot en met het onderhandelen over garantieclaims.


In de functie zal je veel contact hebben met verschillende afdelingen binnen HP Valves, bijvoorbeeld: overleg met Sales over commerciële afhandelingen, afstemming met Engineering over technische oplossingen en overleg met QC en QHSE om verbeteringen omtrent onze producten te initiëren en borgen.


Aangezien onze producten over de hele wereld worden toegepast zal je de hele dag schakelen tussen verschillende tijdzones, culturen en klanttypes, waar je continu je benaderingswijze op aanpast. Met jouw hoge mate van klantgerichtheid, uitstekende uitdrukkingsvaardigheden én talent om overzicht te houden onder druk garandeer je dat onze klanttevredenheid boven verwachting is.

Functievereisten

  • Een aantal jaren werkervaring in een gerelateerde functie in een internationale en technische omgeving;
  • Afgeronde technisch/commerciële opleiding op MBO-4 / HBO niveau;
  • Klantgerichtheid, communicatief zeer vaardig, plannen en organiseren, zelfstandigheid, eigenaarschap, verantwoordelijkheidsgevoel en flexibiliteit;
  • Bovengemiddelde handigheid met moderne ERP/Sales software en MS Office programma’s;
  • Sterke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Na een gedegen inwerktraject krijg je binnen HP Valves de mogelijkheid om jouw opgedane kennis en ervaring toe te passen in de dagelijkse praktijk. Wij geloven er namelijk sterk in dat medewerkers vertrouwen én vrijheid moeten krijgen in het uitoefenen van hun functie. Dit betekent overigens niet dat je niet op anderen terug kunt vallen, integendeel. Er wordt open en direct gecommuniceerd en er heerst een goede, positieve sfeer op basis van solidariteit en collegialiteit. Wij bieden daarnaast een marktconform pakket aan arbeidsvoorwaarden bestaande uit een goed salaris, bonusregeling én diverse opleidingsmogelijkheden.

Bedrijfsprofiel HP Valves

HP Valves te Hengelo is een moderne en gerenommeerde producent van hoge druk afsluiters- en accessoires die wereldwijd worden toegepast in energiecentrales. HP Valves is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier voor contractors en OEM’s wereldwijd, zoals Siemens, NEM Energy, Mitsubishi-Hitachi Power Systems en GE Power. Dankzij een uitstekende reputatie heeft HP Valves zich een positie verworven in het topsegment van deze wereldwijde markt. In totaal werken er ruim 140 medewerkers aan het ontwerp, de productie en de verkoop van appendages. HP Valves kenmerkt zich door een informele, pragmatische en resultaatgerichte cultuur. De medewerkers zijn betrokken en professioneel en krijgen veel ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling. HP Valves laat al jarenlang een gestage en gezonde groei zien. Om verdere groei mogelijk te maken is er een nieuwe fabriek met kantoren gebouwd op het High Tech Systems Park in Hengelo (ov). In het najaar van 2016 hebben wij deze locatie in gebruik genomen. Naast de Nederlandse hoofdvestiging heeft HP Valves een dochterbedrijf in Seoul, Zuid-Korea dat met ruim 70 medewerkers complementaire producten ontwerpt en produceert.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HP Valves. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 55
7554 PA HENGELO
074 - 782 0000