Mechanical Engineer

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt het je interessant om een spilfunctie te vervullen in een internationale en vooruitstrevende productieorganisatie? Wellicht is de vacature van Mechanical Engineer dan iets voor jou! 


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Mechanical Engineer bij HP Valves ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, ontwerpen, analyseren en de juiste toepassing van onze producten.

Je voert analyses uit van bestaande en nieuwe ontwerpen. Dit kan praktisch zijn (testopstelling, flowlab) of theoretisch (FEM/CFD). De resultaten vertaal je naar doorontwikkeling van de producten.

Ook beoordeel je gedetailleerde specificaties van de klanten, veelal grote contractors wereldwijd, ter ondersteuning van de Sales Engineers bij het selecteren van passende project-specifieke configuraties.

Functievereisten

  • Afgeronde HBO/WO opleiding Werktuigbouwkunde;
  • Achtergrond in, of sterke affiniteit met Stromingsleer of Thermodynamica;
  • Technisch inzicht en kennis van productietechnieken;
  • Kennis van 3D-CAD systemen (bij voorkeur SolidWorks en ePDM);
  • Communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
  • Benodigde competenties: accuraat, analytisch, pragmatisch, gestructureerd, communicatief en gericht op samenwerken;


Aanbod

Na een gedegen inwerktraject krijg je binnen HP Valves de mogelijkheid om jouw opgedane kennis en ervaring toe te passen in de dagelijkse praktijk. Zij geloven er namelijk sterk in dat medewerkers vertrouwen én vrijheid moeten krijgen in het uitoefenen van hun functie. Dit betekent overigens niet dat je niet op anderen terug kunt vallen, integendeel. Er wordt open en direct gecommuniceerd en er heerst een goede, positieve sfeer op basis van solidariteit en collegialiteit. Zij bieden daarnaast een marktconform pakket aan arbeidsvoorwaarden bestaande uit een goed salaris, bonusregeling én diverse opleidingsmogelijkheden.

Bedrijfsprofiel HP Valves

Je werkt veel samen met collega’s van verschillende afdelingen, zoals verkoop en (interne!) productie maar ook met Engineers van de zusterbedrijven in Zuid-Korea en Zweden.

Op de afdeling tref je jong en een gemotiveerd team van vijf enthousiaste allround werktuigbouwers. Samen met de collega’s zorg je ervoor dat HP Valves voorop blijft lopen op het gebied van techniek en klanttevredenheid.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HP Valves. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 55
7554 PA HENGELO
074 - 782 0000