Sales Engineer (Aftermarket)

Ter uitbreiding van de recent opgezette Aftermarket afdeling is HP Valves op zoek naar een Sales Engineer. De afdeling is volop in ontwikkeling; hieraan kun je niet alleen je steentje bijdragen, maar hier ben je volledig onderdeel van!


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-12-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

In de functie Sales Engineer (Aftermarket) staat het leveren van exceptionele service aan de klanten op de eerste plaats. Je hebt dagelijks contact met engineers en inkopers van zowel energiecentrales (end users) als de vaste relaties die deze centrales ontwerpen en bouwen (contractors). Voor deze klanten werk je offertes uit en verwerk je binnengekomen opdrachten. Daarnaast ben je binnen HP Valves als Sales Engineer verantwoordelijk voor de coördinatie van jouw opdrachten door het interne proces. Aangezien de producten over de hele wereld worden toegepast zal je de hele dag schakelen tussen verschillende tijdzones, culturen en klanttypes, waar je continu je benaderingswijze op aanpast. Met behulp van je hoge mate van accuratesse, klantgerichtheid, uitstekende uitdrukkingsvaardigheden én talent om overzicht te houden onder druk garandeer je dat de klanttevredenheid boven verwachting is.

Functievereisten

  • Aantal jaren werkervaring in een Sales gerelateerde functie in een internationale en technische omgeving is een pré maar zij nodigen zeker ook starters uit om te reageren; 
  • Afgeronde technisch/commerciële opleiding op MBO-4/HBO niveau zoals: Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde of Commerciële Economie.
  • Klantgerichtheid, accuratesse, zelfstandigheid, eigenaarschap, verantwoordelijkheidsgevoel, commercieel, flexibel en communicatief zeer vaardig;
  • Bovengemiddelde handigheid met moderne ERP/Sales software en MS Office     
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Interesse in productieprocessen en techniek;

Aanbod

Na een gedegen inwerktraject krijg je binnen HP Valves de mogelijkheid om jouw opgedane kennis en ervaring toe te passen in de dagelijkse praktijk. Zij geloven er namelijk sterk in dat medewerkers vertrouwen én vrijheid moeten krijgen in het uitoefenen van hun functie. Dit betekent overigens niet dat je niet op anderen terug kunt vallen, integendeel. Er wordt open en direct gecommuniceerd en er heerst een goede, positieve sfeer op basis van solidariteit en collegialiteit. Zij bieden daarnaast een marktconform pakket aan arbeidsvoorwaarden bestaande uit een goed salaris, bonusregeling én diverse opleidingsmogelijkheden. 


Bedrijfsprofiel HP Valves

HP Valves te Hengelo is een moderne en gerenommeerde producent van hoge druk afsluiters- en accessoires die wereldwijd worden toegepast in energiecentrales. HP Valves is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier voor contractors en OEM’s wereldwijd, zoals Siemens, NEM Energy, Mitsubishi-Hitachi Power Systems en GE Power. Dankzij een uitstekende reputatie heeft HP Valves zich een positie verworven in het topsegment van deze wereldwijde markt. In totaal werken er ruim 140 medewerkers aan het ontwerp, de productie en de verkoop van appendages. HP Valves kenmerkt zich door een informele, pragmatische en resultaatgerichte cultuur. De medewerkers zijn betrokken en professioneel en krijgen veel ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling. HP Valves laat al jarenlang een gestage en gezonde groei zien. Om verdere groei mogelijk te maken is er een nieuwe fabriek met kantoren gebouwd op het High Tech Systems Park in Hengelo (ov). In het najaar van 2016 hebben wij deze locatie in gebruik genomen. Naast de Nederlandse hoofdvestiging heeft HP Valves een dochterbedrijf in Seoul, Zuid-Korea dat met ruim 70 medewerkers complementaire producten ontwerpt en produceert.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HP Valves. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 55
7554 PA HENGELO
074 - 782 0000