Junior Werkvoorbereider / Planner

HoSt is op zoek naar een Junior Werkvoorbereider / Planner. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-8-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Wil jij je verder ontwikkelen als werkvoorbereider en tegelijkertijd een grote bijdrage leveren aan de versnelling van de wereldwijde energietransitie en een duurzame toekomst? Solliciteer dan op de functie van Junior Werkvoorbereider bij de HoSt Group! Bij ons maak je deel uit van een familiebedrijf boordevol technische kennis, een open cultuur en een informele sfeer. Bij HoSt wordt met veel passie gewerkt aan duurzame energieprojecten over de hele wereld. Vanwege onze sterke groei zijn er veel doorgroeimogelijkheden.


Wat ga je doen?

  • Beheren van artikelen in het ERP-systeem;
  • Samen met de projectleider maken en naleven van de projectplanning;
  • Maken van inkooporders, opvolgen van de bevestiging en tijdige levering;
  • Factuurcontrole;
  • Schakelen met de collega‚Äôs van het magazijn voor het laten verzamelen en versturen van materiaal;
  • Optimaliseren van bestaande werkprocessen.

Bedrijfsprofiel HoSt

De HoSt Group, een familiebedrijf, engineert, bouwt en onderhoudt bio-energie systemen om duurzaamheidsambities in elke industrie en sector kracht bij te zetten. Het HoSt team, verspreid over 7 landen, zet zich sinds 1991 in voor technologische oplossingen en innovaties voor duurzame energie en hoogwaardige grondstoffen uit afvalstromen. Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft HoSt kantoren in Amerika, Frankrijk, Letland, Polen, Duitsland en Engeland en meer dan 300 gebouwde referenties in meer dan 30 landen op vier continenten. Voor de door HoSt geleverde systemen beschikt HoSt over 24/7 service- en onderhoudsteams.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HoSt. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Thermen 10
7521 PS Enschede