Mechanisch Monteur

Ben jij een enthousiaste monteur en wil je werken in een organisatie waar een betrokken, informele cultuur heerst en die mensen aanspoort om een bijdrage te leveren en het verschil te maken? Bij Hoppmann in Hengelo (OV) zijn wij op zoek naar een ambitieuze mechanisch monteur.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-2-2018
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als mechanisch monteur ben je bezig met de montage van de machines die ons bedrijf verkoopt en help je collega’s bij mechanische uitdagingen. Bij jouw werkzaamheden moet je denken aan:

  • Het meedenken in het proces voor optimalisatie en verbeteringen
  • Het leveren van een actieve bijdrage aan het doel van de afdeling om tijdig en volgens klant specificatie machines op te leveren
  • Je bent verantwoordelijk voor tussen- en eindcontroles op kwaliteit

Functievereisten

  • Je beschikt over een mbo niveau 3 diploma (mechatronica of gelijkwaardig)
  • Je hebt kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
  • Jij bent iemand die van aanpakken houdt
  • Je neemt initiatief en je stelt je flexibel op bij tegenslagen
  • Vanuit je werkervaring in de werktuigbouw ben jij dé pragmatische specialist die weet wat nodig is
  • Je weet je collega’s mee te nemen in beslissingen op mechanisch gebied

Aanbod

Bij Hoppmann B.V. zijn we altijd volop in beweging. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We zijn groeiende en we bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen hechten wij ook veel waarde aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgen wij ervoor dat ons primaire-en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hier op aansluit.

Bedrijfsprofiel Hoppmann B.V.

Bij Hoppmann B.V. werken wij al tientallen jaren samen met onze gerenommeerde klanten aan het optimaliseren van industriële productieprocessen. Overal zijn onze custom made oplossingen te vinden bij wereldspelers als Unilever, Henkel, Bosch, Johnson&Johnson, Nestlé, Danone en Procter&Gamble. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een meedenkende partner in het uitwerken van creatieve en efficiënte concepten zoals prefeeders, feeders en assembleermachines.


Hoppmann B.V. is onderdeel van RPflow (voorheen Rollepaal Groep). RPflow is een internationaal actieve groep ondernemingen bestaande uit vier specialistische bedrijven opererende in verschillende markten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hoppmann. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wil je ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt? 


Wil je op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijf je dan hier in!

Meer informatie

Zutphenstraat 6
7575 EJ Oldenzaal
088 – 999 8600