Field Service Engineer

Kun jij er voor zorgen dat een machine doet wat het moet doen? Ben je kritisch en telt voor jou alleen het beste resultaat? Bij Hoppmann in Twente zijn wij op zoek naar een gedreven field service engineer die onze organisatie op een representatieve manier kan vertegenwoordigen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-9-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je wordt als field service engineer ingezet bij onze klanten in Europa (met name in Duitsland) waar je nieuwe machines installeert, afstelt en test. Bij jouw werkzaamheden moet je denken aan:


  • Het verhelpen van storingen en het verrichten van onderhoud
  • Het trainen van de gebruikers bij de klant
  • Het vertegenwoordigen van onze organisatie op een goede manier

Functievereisten

  • Je beschikt over een mbo niveau 4 diploma (mechatronica of gelijkwaardig)
  • Je bent pragmatisch ingesteld, zelf-startend, stelt je flexibel op en communiceert goed met de klant
  • Jij bent iemand die kan terugvallen op een brede technische kennis, zowel op mechanisch alsook op elektrotechnisch vlak
  • Je hebt kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
  • Je bent bereid om minimaal 75% van je werktijd te reizen

Aanbod

Bij Hoppmann B.V. zijn we altijd volop in beweging. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We zijn groeiende en we bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen hechten wij ook veel waarde aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgen wij ervoor dat ons primaire-en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hier op aansluit.

Bedrijfsprofiel Hoppmann B.V.

Bij Hoppmann B.V. werken wij al tientallen jaren samen met onze gerenommeerde klanten aan het optimaliseren van industriële productieprocessen. Overal zijn onze custom made oplossingen te vinden bij wereldspelers als Unilever, Henkel, Bosch, Johnson&Johnson, Nestlé, Danone en Procter&Gamble. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een meedenkende partner in het uitwerken van creatieve en efficiënte concepten zoals prefeeders, feeders en assembleermachines.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hoppmann. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zutphenstraat 6
7575 EJ Oldenzaal
088 – 999 8600