Werkvoorbereider Elektrotechniek

Hoppenbrouwers is op zoek naar een Werkvoorbereider Elektrotechniek.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-11-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
20-12-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Lever topkwaliteit

Wil jij een essentiële bijdrage leveren aan een comfortabel woon- en werkklimaat? Als werkvoorbereider controleer jij elektrotechnische ontwerpen van de engineer. Dat is jouw startpunt, want zo weet je wat er gedaan moet worden. Je zorgt dat iedereen op de hoogte is van de planning en onderhoudt het contact met bijvoorbeeld leveranciers. Op de bouwlocatie zijn vind jij alleen maar leuk. Zo houd je de lijnen kort. Kortom, jij bent een echte regelaar. Al dergelijke elektrotechnische installaties in bijvoorbeeld ziekenhuizen of kantoren installeren? Twee totaal verschillende projecten en locaties! En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven werkvoorbereider werktuigbouwkunde. Je bent dan onder andere bezig met het:


 • Controleren van de tekeningen van elektrotechnische installaties.
 • Maken van een effectieve planning voor de werkzaamheden.
 • Overleggen met leveranciers, aannemers, opdrachtgevers en monteurs.
 • Bestellen van het juiste materiaal.
 • Na afloop van een bouwproject evalueren hoe het is gegaan.

Functievereisten

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als georganiseerd, behulpzaam én een als een echte regelaar. Jij vindt het belangrijk om te zorgen dat de monteurs hun werk op tijd en goed kunnen uitvoeren. Daarnaast beschik je als betrokken werkvoorbereider over:


 • Minimaal een mbo-3 diploma Installatietechniek of Werktuigbouwkunde.
 • Kennis van installatieconcepten en tekeningen van werktuigbouwkundige installaties.
 • VCA VOL en rijbewijs B.

Aanbod

 • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Vast contract bij indiensttreding.
 • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
 • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.

Bedrijfsprofiel Hoppenbrouwers Techniek

Over Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  


Een veiliger, duurzamer, schoner en comfortabeler leven. Daar hebben we jou voor nodig. En met zo’n familiebedrijf van 1.850 collega’s en 22 vestigingen over heel Nederland is er altijd plek voor je. Gegarandeerd. 1 ding is zeker, hier sta jij als collega op de eerste plek. We leren van én met elkaar. Tijdens leer-werktrajecten of complexe projecten waar je met verschillende collega’s samenwerkt. Tevreden collega’s zorgen voor tevreden klanten. Met als resultaat dat we zijn uitgeroepen tot een van de beste werkgevers binnen onze branche! Iedere dag het beste werk leveren. Daar gaan we voor. Samen. Help je mee? 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hoppenbrouwers. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bleskolksingel 5
7602 PE Almelo
0546 - 48 88 88