Junior Servicecoördinator

Hoppenbrouwers is op zoek naar een Junior Servicecoördinator.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-11-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
20-12-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Lever topkwaliteit

Voor problemen ben jij graag de oplossing. Een echte vraagbaak. De klanten bellen voor verschillende soorten storingen en vragen, waarbij jij fantastische service levert. Kun je het zelf oplossen op afstand? Top! Lukt dat niet? Ook geen ramp. Jij maakt een afspraak voor de monteur en zorgt dat die op de hoogte is van de details. De vragen zijn uiteenlopend. Bijvoorbeeld wat je moet doen met lekkende radiatoren, met een kortsluiting in een groepenkast of dat je een offerte kunt maken voor een reparatie. Twee verschillende soorten vragen! En daar mag jij je helemaal in uitleven als innovatieve servicecoördinator. Je bent dan onder andere bezig met het:


 • Beantwoorden van klantvragen en daarbij een eventuele oplossing bieden op afstand.
 • Inplannen van monteurs als een storing niet meteen opgelost kan worden.
 • Aansturen van servicemonteurs die door jou de vragen ‘wie, wat en waar’ niet meer hoeven stellen.
 • Opstellen van facturen voor de klant.


Met jouw team een belangrijke mijlpaal behaald? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door teamuitjes en filmavonden. En dan gaan we weer door, op naar een nieuwe uitdaging!

Functievereisten

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als klantvriendelijk, betrouwbaar én oplossingsgericht. Als het aanspreekpunt voor klanten kan jij goed luisteren en je verplaatsten in de ander. Daarnaast beschik je als vriendelijke servicecoördinator over:


 • Minimaal een mbo-4 diploma in een technische richting.
 • Kennis van werktuigbouwkundige of elektrotechnische installaties en de geldende normen op dit gebied.
 • VCA VOL en rijbewijs B.


Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.

Aanbod

 • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
 • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.
 • iPhone en een iPad.

Bedrijfsprofiel Hoppenbrouwers Techniek

Over Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  


Een veiliger, duurzamer, schoner en comfortabeler leven. Daar hebben we jou voor nodig. En met zo’n familiebedrijf van 1.850 collega’s en 22 vestigingen over heel Nederland is er altijd plek voor je. Gegarandeerd. 1 ding is zeker, hier sta jij als collega op de eerste plek. We leren van én met elkaar. Tijdens leer-werktrajecten of complexe projecten waar je met verschillende collega’s samenwerkt. Tevreden collega’s zorgen voor tevreden klanten. Met als resultaat dat we zijn uitgeroepen tot een van de beste werkgevers binnen onze branche! Iedere dag het beste werk leveren. Daar gaan we voor. Samen. Help je mee? 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hoppenbrouwers . Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bleskolksingel 5
7602 PE Almelo
0546 - 48 88 88