Monteur Elektrotechniek

Hoppenbrouwers is op zoek naar een Monteur Elektrotechniek.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-11-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
20-12-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Lever topkwaliteit

Zorg dat de elektra goed en veilig werkt. Jij bent dé specialist die continu op zoek is naar verschillende uitdagende opdrachten. Komt dat even goed uit. Bij Hoppenbrouwers liggen er genoeg voor je klaar. Bijvoorbeeld een complete ziekenhuisafdeling van elektronische installaties voorzien. Of zorgen dat de elektra van een luxe woning goed werkt. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als doeltreffend monteur elektrotechniek. Je bent dan onder andere bezig met het:


 • Zelfstandig monteren én installeren van elektronische (deel)installaties op basis van tekeningen.
 • Zorgen dat jij en je collega’s in een veilige werkomgeving werken.
 • Beantwoorden van vragen als klanten langskomen op jouw deelproject.
 • Coachen van nieuwe hulp- en leerling-monteurs elektrotechniek.

Functievereisten

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als betrokken, zelfstandig én leergierig. Je durft fouten te maken en staat altijd klaar voor de klanten en je collega’s. Daarnaast beschik je als toegewijd monteur elektrotechniek over:


 • Een mbo-3 diploma Elektrotechniek.
 • Minimaal 2 jaar ervaring in elektrotechniek.
 • Een VCA Basis-certificaat. Heb je dit certificaat nog niet? Dan zorgen we ervoor dat je bij ons de cursus kan doen.
 • Rijbewijs B.

Aanbod

 • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Een jaarlijkse bonus op basis van de winst en functioneren.
 • Vast contract bij indiensttreding.
 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.

Bedrijfsprofiel Hoppenbrouwers Techniek

Over Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  


Een veiliger, duurzamer, schoner en comfortabeler leven. Daar hebben we jou voor nodig. En met zo’n familiebedrijf van 1.850 collega’s en 22 vestigingen over heel Nederland is er altijd plek voor je. Gegarandeerd. 1 ding is zeker, hier sta jij als collega op de eerste plek. We leren van én met elkaar. Tijdens leer-werktrajecten of complexe projecten waar je met verschillende collega’s samenwerkt. Tevreden collega’s zorgen voor tevreden klanten. Met als resultaat dat we zijn uitgeroepen tot een van de beste werkgevers binnen onze branche! Iedere dag het beste werk leveren. Daar gaan we voor. Samen. Help je mee? 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hoppenbrouwers. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bleskolksingel 5
7602 PE Almelo
0546 - 48 88 88