Projectleider Werktuigbouwkunde

Een eigen werktuigbouwkundig team aansturen, coachen en inspireren. Jij houdt van uitdaging! Bij Hoppenbrouwers krijg je de vrijheid om niet alleen een werktuigbouwkundig team in te richten, maar ook naar een hoger niveau te tillen. Als projectleider werktuigbouwkunde ben jij die inspirerende leider. Vier elk succes met je collega's van Hoppenbrouwers Almelo.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Een mooie balans tussen het coachen van een team en zorgen dat de klant tevreden is. Van het aannemen van een project, tot aan eventuele knelpunten oplossen binnen je team. Die variatie vind jij fantastisch. Jij bent eindverantwoordelijk en zorgt dat je team blijft groeien en ontwikkelen. Daar krijg je bij Hoppenbrouwers alle vrijheid voor. Door jouw mensenkennis weet jij wat er speelt binnen je team en bij de klant. En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven projectleider. Je bent dan onder andere bezig met het:

 • (Bege)leiden van jouw team bij projecten en de juiste mensen daaraan toevoegen.
 • Investeren in het team. Nieuwe collega’s, trainingen, materialen en uitjes? Jij regelt het. 
 • Aannemen van nieuwe projecten.
 • Bewaken van de voortgang van projecten in samenwerking met de werkvoorbereider en engineer.
 • Maken van strategische plannen in samenwerking met het team. 


Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Functievereisten

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als besluitvaardig betrouwbaar én gedreven. Naast dat jij projecten leidt, ben je de eerste naar wie je teamleden toestappen als er iets aan de hand is. Daarnaast beschik je als betrokken projectleider over:

 • Minimaal een hbo-diploma Werktuigbouwkunde.
 • Minimaal 2 jaar ervaring als projectcoördinator of projectleider op het gebied van installatietechniek.
 • Rijbewijs B en VCA VOL. Heb je het laatste certificaat nog niet? Je kunt bij ons een cursus doen.


Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.

Aanbod

 • Een jaarlijkse bonus op basis van de winst en functioneren.
 • Vast contract bij indiensttreding.
 • Een leaseauto.
 • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.

Blijf jezelf ontwikkelen bij Hoppenbrouwers. Van opleidingen tot cursussen in onze Hoppenbrouwers academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg! 

Bedrijfsprofiel Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  

Een veiliger, duurzamer, schoner en comfortabeler leven. Daar hebben we jou voor nodig. En met zo’n familiebedrijf van 1750 collega’s en 18 vestigingen over heel Nederland is er altijd plek voor je. Gegarandeerd. 1 ding is zeker, hier sta jij als collega op de eerste plek. We leren van én met elkaar. Tijdens leer-werktrajecten of complexe projecten waar je met verschillende collega’s samenwerkt. Tevreden collega’s zorgen voor tevreden klanten. Met als resultaat dat we zijn uitgeroepen tot een van de beste werkgevers binnen onze branche! Iedere dag het beste werk leveren. Daar gaan we voor. Samen. Help je mee? 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hoppenbrouwers. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bleskolksingel 5
7602 PE Almelo
0546 - 48 88 88