Projectmanager Industrie

Hollander Techniek is op zoek naar een Projectmanager Industrie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-6-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als projectleider industrie werk je van a tot z aan grote (en middelgrote) complexe projecten en coördineer je het projectteam. Jouw team heeft een multidisciplinair karakter en bestaat onder andere uit werkvoorbereiders, calculators, software engineers en monteurs. Deze projecten bevinden zich voornamelijk binnen verschillende industriële omgevingen. Denk bijvoorbeeld aan projecten in de machinebouw, interne transportsystemen of complete fabrieksinstellingen. Iedere klantvraag is uniek en vraagt om een innovatieve oplossing. Daarbij kan gaan om een nieuwe installatie of een aanpassing van een bestaande installatie.

Functievereisten

Jij weet hoe je binnen projecten stuurt op het behalen van resultaten. Resultaten die voldoen aan het gestelde budget en relevante regelgeving. Je bent innovatief en creatief in het bedenken van oplossingen en weet met diverse stakeholders op een professionele en doeltreffende manier te communiceren. Je vindt het leuk om de betrokken collega’s te coachen en te motiveren. Je bent verantwoordelijk voor minimaal zeven klanten. Niet alleen klanttevredenheid, maar ook kwaliteit en veiligheid staan bij jou hoog in het vaandel. Verder vragen wij:

  • Relevante werkervaring binnen een industriële omgeving.
  • Afgeronde HBO HIT-B.
  • Ervaring in projectmanagement.

Aanbod

  • Mogelijkheid om vanuit huis te werken.
  • Bij ons is iedereen gelijk. Geen baas-boven-baas.
  • Aandacht voor wie jij bent als mens.
  • Keuze uit meerdere technische disciplines.
  • We gaan voor een langdurige relatie met onze medewerkers en klanten.

Bedrijfsprofiel Hollander Techniek

Hollander Techniek is in 50 jaar uitgegroeid van installateur naar totaalinstallateur en system integrator. En in al die jaren is er één ding niet veranderd: succes maken we samen. Samen met 550 collega’s werken we voor verschillende opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hollander Techniek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 55
7609 RD ALMELO
0546 533 111