Assistent Accountant

Holl en Gort zoekt een Assistent Accountant. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-4-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Assistent Accountant houd je je bezig met het verlenen van financiële administratieve diensten en het verzorgen van samenstelwerkzaamheden. Hierbij moet je denken aan het coderen en boeken, het maken van journaalposten en uitwerken van de kolommenbalans.


De klanten bevinden zich voornamelijk in het mkb-segment, de werkzaamheden zijn divers en je krijgt snel verantwoordelijkheid. Je gaat direct in de praktijk aan de slag en voert de werkzaamheden op kantoor en bij de klant uit. Je leert het vak echt kennen en doet ervaring op met een brede klantenkring in het mkb.


Je hebt een commerciële insteek en bent proactief op zoek naar de behoefte van de klant. Deze kan jij goed vertalen in een concreet advies dat afgestemd is op onze dienstverlening. In samenspraak met je collega’s zet je je in om op deze manier de toegevoegde waarde voor de klanten te verhogen.  Van jou wordt verwacht dat je startende assistenten ondersteunt bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

Functievereisten

Je bent leergierig, je staat open voor veranderingen en bent resultaatgericht. Je hebt het beste voor met je klanten. Je bent een professional in jouw vakgebied.

Daarnaast beschik je over:

  • Een VWO-diploma en ben je studerend voor HBO AC of NBA;
  • Een opleiding HBO accountancy of bedrijfseconomie;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Teamspirit;
  • Een proactieve houding;
  • Affiniteit met automatisering.

Aanbod

Wij bieden je een salaris dat in overeenstemming is met de branche waarin je werkt. Daarnaast hebben wij een goede pensioenregeling en krijg je 8% vakantiegeld. Op jaarbasis krijg je bij een fulltime aanstelling 31 vakantiedagen en zijn de overige secundaire arbeidsvoorwaarden goed.

Je hebt bij ons  goede opleidingsmogelijkheden,  wij zorgen  voor coaching en begeleiding en er is een goede werk – privé balans.

In eerste instantie krijg je een jaarcontract. Daarna hebben wij de intentie om dit, bij goed functioneren, om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

Bedrijfsprofiel Holl & Gort accountants en belastingadviseurs

Holl & Gort Accountants en Belastingadviseurs behoort momenteel tot de middelgrote accountantskantoren, maar heeft  de ambitie om te groeien. Onze klanten zijn kleine tot middelgrote  mkb’ers. Bij Holl & Gort werken bevlogen en betrokken medewerkers. Ons kantoor bestaat uit professionals die hart voor de zaak hebben.


Onze visie is dat wij meedenken met onze klanten. Wij willen als zakelijke en financiële dienstverlener een werkzaam leven lang aan de zijde van de ondernemer staan. Wij willen ondersteunen en adviseren gedurende de hele levenscyclus van de onderneming: samen helder ondernemen.

Om onze ambitie waar te maken, zijn wij op zoek naar jou!

Als Holl & Gort hebben wij werkplezier hoog in het vaandel staan. Dit geven wij vorm door onze  werknemers ruimte te geven om een goede balans te vinden in werk en privé en door goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er heerst binnen ons kantoor een open cultuur. Daarnaast stimuleren wij je om je te blijven ontwikkelen.

Je kunt ons vinden in één van de statige singelpanden uit de jaren ‘30  in Enschede.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Holl en Gort. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie