Medewerker Marketing en Communicatie

Ben jij communicatief sterk, creatief en een waar organisatietalent? Zie je werk liggen en pak je dit proactief op? Voor ons compacte en jonge team zoeken we iemand die niet bang is om bergen te verzetten, energie krijgt van het halen van deadlines en het hoofd koel houdt als de dag anders loopt dan gepland. Als je snapt hoe je verschillende groepen mensen met de juiste boodschap bereikt, dan is deze vacature voor jou! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-1-2022
Aantal uur
16
Vervaldatum
31-1-2022
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

In deze uitdagende en afwisselende functie, met de nadruk op vrijetijdseconomie, houd je je komend jaar bezig met online en offline communicatie zoals persberichten, nieuwsbrieven, content creëren voor website en sociale media; samenstellen en verwerken van reserveringen voor arrangementen, ondersteun je bij het ontwikkelen van onze producten zoals routes en magazines en ondersteun je waar nodig zoals bij het organiseren van promotieactiviteiten.

Functievereisten

 • Je hebt een HBO of MBO-opleiding marketing/communicatie, toerisme of een gelijkwaardige commerciële opleiding afgerond
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent communicatief sterk en taalvaardig
 • Je bent proactief en creatief
 • Een zelfstandige en stressbestendige werkhouding
 • Affiniteit met Hof van Twente is een pré 


Ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn? Dan kijken wij uit naar jouw reactie! 

Aanbod

 • Een uitdagende en afwisselende baan voor 16 uur per week in een jonge organisatie
 • Vanwege een aankomend zwangerschapsverlof in ons team is het wenselijk dat je vanaf medio juni voor een bepaalde periode in overleg meer uren beschikbaar bent
 • Een werkplek in Goor en de mogelijkheid om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken
 • Een prettige werkomgeving met een collegiale en informele sfeer
 • Een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging
 • Salaris tussen € 2.000 en € 2.200 bruto bij een fulltime dienstverband

Bedrijfsprofiel HofMarketing

Over HofMarketing

Met ons jonge en compacte team werken we samen met ondernemers, gemeente en andere partners aan het vermarkten van Hof van Twente op het gebied van wonen, werken en recreëren. Daar valt ook het lokale gastheerschap onder. Door middel van goed ontvangst, actuele 24-uurs (toeristische) informatievoorziening, (innovatieve) productontwikkeling en (interactieve) promotie zowel lokaal als Hofbreed worden de toerist, recreant en inwoner bediend. HofMarketing geeft hiermee een impuls aan de vrijetijdseconomie en het woon- en werkplezier in Hof van Twente. Omdat ons team relatief klein is en er altijd meer dan genoeg te doen is, hebben we een duidelijke taakverdeling, directe communicatie en helpen we elkaar waar nodig. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HofMarketing. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

D.J. Bunschotenstraat 14
7471 CZ GOOR
074-3766444