Medewerker dienstverlening

Gemeente Hof van Twente is op zoek naar een Medewerker dienstverlening.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze inwoners en organisatie. Als medewerker dienstverlening heb je een luisterend oor en ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, registreren, afhandelen van contacten en vragen. Dit kan face-to-face, telefonisch of via onze verschillende social media kanalen. Uiteraard hoef je niet alles zelf te bedenken of te doen. Zo bestaat er een digitale kennisbank met veelvoorkomende vragen om allerlei vragen te kunnen beantwoorden en werk je samen met je collega’s van het Serviceteam. Samen met hen vorm jij de ingang voor alle klantcontacten.

Functievereisten

 • Een opleiding op MBO-4 niveau
 • Goede digitale vaardigheden
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
 • Je spreekt duidelijk en weet snel tot de kern te komen
 • Je bent enthousiast, servicegericht en representatief
 • Je hebt een proactieve houding, zowel richting de burger als de collega’s
 • Je bent flexibel inzetbaar voor 32-36 uur per week

Aanbod

 • Een 32 tot 36-urige werkweek met een bruto maandsalaris van maximaal € 3.481,- bruto per maand (loonpeil 1 januari 2024) op basis van 36 uur per week (schaal 6). Je salaris wordt bepaald aan de hand van jouw opleiding en ervaring.
 • Ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling (o.a. via onze eigen Hofacademie), opleidingsmogelijkheden én een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% boven op je salaris. Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen wensen. Denk bijv. aan het kopen van extra verlofuren.
 • Een jaarcontract wat bij goed functioneren wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een hybride werkomgeving, waarbij je de vrijheid en mogelijkheid hebt om je werk zelf in te delen, zodat werk en privé goed bij elkaar passen.
 • Een tijds- en plaats onafhankelijke regeling waarmee je thuiswerkvoorzieningen kunnen aanschaffen om thuis te kunnen werken. En als je thuis aan het werk bent, ontvang je een thuiswerkvergoeding.
 • Een pensioenregeling bij het ABP.
 • Een laptop en telefoon.
 • Onderdeel zijn van een vitaal en gezond werkklimaat.
 • Goede bereikbaarheid van het gemeentehuis met de fiets, auto of openbaar vervoer. Het station ligt namelijk vlakbij het gemeentehuis.

Bedrijfsprofiel Hof van Twente

De gemeente Hof van Twente is een dynamische gemeente met ruim 35.000 inwoners, gelegen in het groene hart van Twente. De gemeente bestaat naast een uitgestrekt buitengebied uit de kernen Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo. Samen met +- 260 medewerkers is de organisatie van de gemeente Hof van Twente volop in beweging en ontwikkeling. We zijn een slagvaardige gemeente, waarbij we er naar streven om zo goed mogelijk te voldoen aan de veranderende wensen van onze klanten en omgeving. Daar spelen we proactief op in. Om dat te kunnen doen, zijn er korte lijnen en zoeken we altijd naar maatwerk. Om slagvaardig te kunnen zijn, liggen de verantwoordelijkheden van onze medewerkers zo laag mogelijk in de organisatie en verrichten wij samen met (in)directe collega’s zoveel mogelijk zelfstandig de werkzaamheden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Hof van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

De Höfte 7
7471 DK Goor