Juridisch adviseur

Ligt jouw interesse bij het bestuursrecht en voel je je thuis in een organisatie die veel ruimte en vrijheid biedt om je werk te doen, samen met gedreven en betrokken collega’s.

Lees dan verder! Gemeente Hof van Twente is op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-11-2023
Aantal uur
28
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

  • Je vertegenwoordigt het college in bezwaar- en beroepszaken
  • Je adviseert de organisatie over juridische zaken over met name ruimtelijk bestuursrecht
  • Je hebt een signalerende en adviserende rol op gebied van juridische kwaliteitszorg
  • Je bent eerste aanspreekpunt over de Wet open overheid (Woo)

Functievereisten

Een collega met een HBO/WO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op juridisch gebied met bij voorkeur werkervaring bij de overheid. Daarnaast ben je klantgericht, communicatief en standvastig. Het is ook fijn als je stressbestendig bent omdat het werk soms veeleisend is en het voor komt dat je onder druk werkt.

We vinden jouw vaardigheden en instelling belangrijker dan ervaring alleen. Om die reden zoeken wij vooral een collega met de juiste eigenschappen. Er wordt veel van je verwacht, maar je mag van ons verwachten dat we je daarbij begeleiden.

Aanbod

Je komt terecht in het cluster Juridische Zaken. Het cluster bestaat uit 8 collega’s.

We bieden je een 28-urige werkweek (met een tijdelijke uitbreiding tot 32 uur tot 2027) met een maandsalaris van maximaal € 5.009,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 10). Je salaris wordt bepaald aan de hand van jouw opleiding en ervaring. Daarnaast kennen we een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17.05% van je bruto salaris.

Bij ons krijg je de ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je een hybride werkomgeving voor een goede werk-privé balans.

Bedrijfsprofiel Hof van Twente

De gemeente Hof van Twente is een dynamische gemeente met ruim 35.000 inwoners, gelegen in het groene hart van Twente. De gemeente bestaat naast een uitgestrekt buitengebied uit de kernen Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo. Samen met +- 260 medewerkers is de organisatie van de gemeente Hof van Twente volop in beweging en ontwikkeling. We zijn een slagvaardige gemeente, waarbij we er naar streven om zo goed mogelijk te voldoen aan de veranderende wensen van onze klanten en omgeving. Daar spelen we proactief op in. Om dat te kunnen doen, zijn er korte lijnen en zoeken we altijd naar maatwerk. Om slagvaardig te kunnen zijn, liggen de verantwoordelijkheden van onze medewerkers zo laag mogelijk in de organisatie en verrichten wij samen met (in)directe collega’s zoveel mogelijk zelfstandig de werkzaamheden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Hof van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

De Höfte 7
7471 DK Goor