Consulent WMO

Wat leuk dat jij naar deze vacature kijkt! En hoe leuk is het dat jij bij gemeente Hof van Twente komt werken als consulent WMO bij het team Zorg. Wil je meer weten? Kijk dan snel naar de inhoud van deze vacature!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
4-9-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Ben jij geïnteresseerd in de WMO en krijg jij energie van het ondersteunen van onze klanten, zodat zij zelfstandig kunnen blijven wonen en mee kunnen blijven doen in samenleving? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven!


In deze functie behandel je namelijk aanvragen en meldingen van cliënten met een ondersteuningsaanvraag binnen de WMO. Je verricht daarbij onderzoek o.a. door het voeren van persoonlijke gesprekken met cliënten, waarbij je zoveel mogelijk het netwerk en de eigen mogelijkheden van de cliënt betrekt. Op basis van onderzoek en jouw expertise op het gebied van zowel de hulpmiddelen maar ook begeleiding (OMD/OZL), beoordeel je de noodzaak van individuele maatwerk voorzieningen. Daarnaast stel je ondersteuningsplannen op, zorg je voor de benodigde adviezen en heb je overleggen met maatschappelijke partners. 


 Zeg jij nu hé dit ben ik! Lees dan gerust even verder…

Functievereisten

Wij zoeken een leuke gezellige collega die past in het DNA van Hof van Twente. Globale eisen die we stellen zijn een HBO werk- en denkniveau en een opleiding bij voorkeur in de richting Sociaal Domein. Je hebt kennis van de sociale kaart en bij voorkeur ervaring op zowel het brede terrein van hulpmiddelen, als ook op het gebied van de begeleiding OMD/OZL. Je beschikt over een set aan (communicatieve) vaardigheden om vanuit een integrale aanpak, passende hulp en ondersteuning in te zetten. Je bent maatschappelijk betrokken, de klant staat voor jou centraal. Daarnaast ben je zorgvuldig, digitaal vaardig en je bent pro-actief ingesteld.

Aanbod

Een uitdagende functie in een ambitieuze, veranderende organisatie voor 28 uur per week. De functie geldt voor 1 jaar met de mogelijkheid van een vast dienstverband bij goed functioneren. De functie is ingedeeld in schaal 9. Op basis van een 36-urige werkweek betekent dit een salaris van maximaal € 4.537,00 bruto per maand, excl. 17.05% IKB.


 Daarnaast bieden wij je:

  • Een hybride werkomgeving, waarbij je de vrijheid en mogelijkheid hebt om je werk
  • zelf in te delen, zodat werk en privé goed bij elkaar passen
  • Een tijds- en plaats onafhankelijke regeling waarmee je thuiswerkvoorzieningen kunnen aanschaffen om thuis te kunnen werken. En als je thuis aan het werk bent, ontvang je een thuiswerkvergoeding
  • Een pensioenregeling bij het ABP
  • Een laptop en telefoon
  • Volop ontwikkelmogelijkheden in de vorm van opleiding, coaching en uitdagende klussen
  • Goede bereikbaarheid van het gemeentehuis met de fiets, auto of openbaar vervoer. Het station ligt namelijk vlakbij het gemeentehuis


Binnen onze gemeente is talentontwikkeling van onze werknemers een van onze speerpunten. We vinden vaardigheden en attitude belangrijker dan ervaring alleen. Om die reden zoeken wij vooral een medewerker met de juiste talenten. Er wordt veel van je verwacht, maar je mag van ons verwachten dat wij jou daarbij ondersteunen.

Bedrijfsprofiel Hof van Twente

Maak kennis met het team Zorg

Bij de gemeente Hof van Twente hebben we een integrale visie voor het sociale domein: “de Gezonde verbinding; sociaal domein in beweging”. Als vervolg hierop is de ambitie om meer integraal te gaan werken waarbij onze inwoner centraal staat. De teams Werk&Inkomen, Beleid Sociaal Domein en Zorg werken hier samen aan. Deze vacature valt onder het team Zorg. Met ongeveer 25 collega’s zet het team Zorg zich dagelijks in om de sociale leefbaarheid binnen Hof van Twente te ondersteunen en steeds verder te verbeteren. Hierbij staat de WMO en Jeugdzorg centraal.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Hof van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

De Höfte 7
7471 DK Goor