Financieel adviseur

Wat leuk dat jij naar deze vacature kijkt! Ben jij op zoek naar een leuke adviseursfunctie waarin jij jouw financiële skills tot uiting kan laten komen? Kom dan werken bij gemeente Hof van Twente!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-7-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
8-9-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Ben jij geïnteresseerd in de financiën van een gemeente en krijg jij energie van het adviseren van collega’s, zodat zij de juiste financiële middelen kunnen inzetten? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven!


In deze functie adviseer je namelijk de medewerkers en het management op verschillende aandachtsgebieden o.a. Gebouwenbeheer, Informatie & automatisering en Documentaire informatievoorziening. Je deelt actief de informatie en kennis waar je over beschikt en anticipeert op toekomstige ontwikkelingen door initiatieven te nemen voor wat betreft vernieuwingen en innovaties. Daarnaast werk je samen met je collega’s aan de Planning & Control cyclus, zoals de jaarrekening en de begroting. Ook adviseer je verbonden partijen waarbij je bijvoorbeeld moet denken aan Samen Twente of Cogas.


Daarnaast is de verantwoordelijkheid voor Treasury beleid en -uitvoering een belangrijk onderdeel van jouw functie. In de functie verricht je activiteiten die erop gericht zijn huidige en toekomstige financiële risico's in kaart te brengen en te beheersen.


Zeg jij nu hé dit ben ik! Lees dan gerust even verder…

Functievereisten

Wij zoeken een leuke en gezellige collega die past in het DNA van Hof van Twente. Bij ons team draait het naast het inhoudelijke werk ook om de warme en gezellige sfeer die wij zowel binnen als buiten werktijd creëren.


In deze functie zien wij graag dat jij klantgericht en communicatief vaardig bent. Je werkt zorgvuldig, resultaatgericht en graag in teamverband. Daarnaast neem je graag initiatief, durf je kritische vragen  te stellen en onderhoud je goede contacten op alle niveaus, zowel intern als extern.


Globale eisen die wij stellen zijn minimaal HBO werk- en denkniveau en een opleiding bij voorkeur in de richting van Financiën. Je bekijkt en beoordeelt situaties vanuit meerdere invalshoeken en voelt goed aan wat er speelt.

Aanbod

Een uitdagende functie in een ambitieuze, veranderende organisatie voor 28 uur per week. De functie geldt voor de periode van 1 jaar met de mogelijkheid van een vast dienstverband bij goed functioneren. De functie is ingedeeld in schaal 10. Op basis van een 36-urige werkweek betekent dit een salaris van maximaal € 5.009,00 bruto per maand, excl. 17.05% IKB.


Daarnaast bieden wij je:

  • Een hybride werkomgeving, waarbij je de vrijheid en mogelijkheid hebt om je werk zelf in te delen, zodat werk en privé goed bij elkaar passen 
  • Een tijds- en plaats onafhankelijke regeling waarmee je thuiswerkvoorzieningen kunt aanschaffen om thuis te kunnen werken. En als je thuis aan het werk bent, ontvang je een thuiswerkvergoeding
  • Een pensioenregeling bij het ABP
  • Een laptop en telefoon
  • Volop ontwikkelmogelijkheden in de vorm van opleiding, coaching en uitdagende klussen
  • Goede bereikbaarheid van het gemeentehuis met de fiets, auto of openbaar vervoer.


Binnen onze gemeente is talentontwikkeling van onze werknemers één van onze speerpunten. Wij vinden vaardigheden en attitude belangrijker dan ervaring alleen. Om die reden zoeken wij vooral een medewerker met de juiste talenten. Er wordt veel van je verwacht, maar je mag van ons verwachten dat wij jou daarbij ondersteunen.

Bedrijfsprofiel Hof van Twente

Het team Beleid en Advies bestaat uit 4 verschillende clusters: Financiën, P&O, Juridische zaken en Inkoop. Het team bestaat uit ongeveer 22 collega’s die zich inzetten om de bedrijfsvoering binnen de organisatie goed te laten verlopen. Het cluster Financiën bestaat uit 8 collega’s die de financiële kwaliteit van de organisatie hooghouden! Dit cluster kan wel wat extra handjes gebruiken en is op zoek naar een Financieel adviseur.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Hof van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

De Höfte 7
7471 DK Goor