Financieel administratief medewerker werk en inkomen

Binnen het team Werk en Inkomen is de gemeente Hof van Twente op zoek naar een nieuwe collega’s voor de functie van Financieel administratief medewerker werk en inkomen. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
14-5-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In deze functie zorg je voor het berekenen en betaalbaar stellen van uitkeringen en (minima) regelingen. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent ervaren in het verwerken van mutaties naar aanleiding van periodieke verklaringen, inkomstenopgaven, wijzigingen en IB-signalen. Je voert complexe (her)berekeningen die hieruit voortvloeien uit en maakt bruteringen. Naast het verzorgen van de debiteurenadministratie, verstrek je informatie aan deurwaarders/derden in verband met gegevensverstrekkingen en waar nodig voer je gesprekken met klanten. Je signaleert knelpunten bij de uitvoering van werkzaamheden op de afdeling en doet voorstellen tot verbetering.


Tot slot fungeer je als vraagbaak voor consulenten, werk- en participatiecoaches met betrekking tot het uitkeringssysteem.

Functievereisten

Krijg jij energie van het verrichten van administratieve en uitkering technische werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau 4 in een administratieve of financiële richting;
  • Je bent bekend met relevante wet- en regelgeving: de Participatiewet, nieuwe Wet Inburgering, IOAW/IOAZ, belastingen en gemeentelijke minimaregelingen;
  • Je bent zowel administratief als digitaal zeer vaardig en maakt nieuwe systemen en applicaties snel eigen;
  • Je bent bij voorkeur bekend met het werken in de Suite voor het Sociale Domein;
  • Je bent flexibel, stressbestendig, zorgvuldig,  besluitvaardig en gestructureerd. 

Aanbod

Gemeente Hof van Twente biedt een uitdagende functie in een ambitieuze, veranderende organisatie voor 24-28 uur per week. De functie is voor de duur van 1 jaar en afhankelijk van financiële middelen en functioneren optie op verlenging of vast. De functie is ingedeeld in schaal 7. Op basis van een 36-urige werkweek betekent dit een salaris van maximaal € 3.612,00 bruto per maand, excl. 17.05% IKB.


 Binnen de gemeente Hof van Twente is talentontwikkeling van onze werknemers één van onze speerpunten. We vinden vaardigheden, houding en enthousiasme belangrijker dan ervaring alleen. Om die reden zoeken wij vooral medewerkers met de juiste talenten. Er wordt veel van je verwacht, maar je mag van ons verwachten dat we je daarbij ondersteunen.

Bedrijfsprofiel Hof van Twente

Gemeente

De gemeente Hof van Twente is een dynamische gemeente met ongeveer 35.000 inwoners, gelegen in het groene hart van Twente. De gemeente bestaat naast een uitgestrekt buitengebied uit de kernen Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo. De gemeente Hof van Twente heeft ongeveer 260 medewerkers in dienst. Iedere medewerker van onze organisatie draagt bij aan de maatschappelijke opgave vanuit zijn eigen expertise, rol en verantwoordelijkheden.


Sociaal Domein

In de Hof hebben we een integrale visie geformuleerd voor het sociale domein: “de Gezonde verbinding; sociaal domein in beweging”. Hiermee hebben we een belangrijke basis gelegd voor samenwerking tussen de teams Zorg, Werk & Inkomen en Beleid in het Sociaal Domein. Met deze teams willen we steeds meer gaan werken vanuit de gedachte: meer van buiten naar binnen, meer samen, meer integraal en meer wendbaar.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Hof van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

De Höfte 7
7471 DK Goor