Juridisch medewerker

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je juridisch opgeleid en geïnteresseerd om te komen werken bij een maatschappelijk betrokken werkgever? Dan daagt de gemeente Hof van Twente jou uit om te solliciteren.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
31-5-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

 •  Je behandelt aansprakelijkstellingen en hebt daarvoor veelvuldig contact met collega's, de verzekeraar en natuurlijk de betrokkenen.
 •  Je bent eerste aanspreekpunt rondom gemeentelijke verzekeringen.
 •  Je stelt bezwaar- en beroepsdossiers samen en ondersteunt de commissie bezwaarschriften.

Functievereisten

In deze functie ben je communicatief sterk, stressbestending, proactief en heb je lef om tegengas te geven. Je werkt zorgvuldig, resultaatgericht en graag in teamverband. We zoeken collega's die kritische vragen durven te stellen en goede contacten kunnen onderhouden op alle niveaus, zowel intern als extern. Je komt terecht in het cluster Juridische zaken dat valt onder Bedrijfsvoering. Het cluster bestaat uit 7 collega's die de juridische kwaliteit van de organisatie hoog houden. Er is aandacht voor elkaar en ruimte voor gezelligheid.


Dit is jouw inbreng

 • Een juridische opleiding, met name gericht op verzekeringsleer (MBO niveau)
 • Ervaring met en kennis over het aansprakelijkheidsrecht is een pre
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Aanbod

 • Een 20-urige werkweek met een bruto maandsalaris van maximaal € 4.052,- bruto per maand (loonpeil 2 januari 2023) op basis van 36 uur (schaal 8). Je salaris wordt bepaald aan de hand van jouw opleiding en ervaring;
 • Ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling (o.a. via onze eigen Hofacademie), opleidingsmogelijkheden én een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% boven op je salaris. Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen wensen. Denk bijv. aan het kopen van extra verlofuren;
 • Een jaarcontract wat bij goed functioneren wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een hybride werkomgeving, waarbij je de vrijheid en mogelijkheid hebt om je werk zelf in te delen, zodat werk en privé goed bij elkaar passen;
 • Als je thuis aan het werk bent, ontvang je een thuiswerkvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij het ABP;
 • Een laptop en telefoon.
 • Goede bereikbaarheid van het gemeentehuis met de fiets, auto of openbaar vervoer. Het station ligt namelijk vlakbij het gemeentehuis.

Bedrijfsprofiel Hof van Twente

Een groene, jonge en dynamische gemeente met zeven kernen en dertien buurtschappen. Samen met ongeveer 260 medewerkers werken we voor ongeveer 35.000 inwoners in het groene hart van Twente. We zijn volop in beweging en willen een slagvaardige gemeente zijn, waarbij we ernaar streven om zo goed mogelijk te voldoen aan de veranderende wensen van onze klanten en omgeving. Daar spelen we proactief op in. Om dat te kunnen doen, zijn er korte lijnen en werken we met LEV-waarden (Leiderschap, Eigenaarschap en Vertrouwen). Om slagvaardig te kunnen zijn, liggen veel verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Hof van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

De Höfte 7
7471 DK Goor