Accountmanager bedrijven

Onze ondernemers zijn de stimulans achter onze economie. Als Accountmanager bedrijven ben jij het aanspreekpunt voor ondernemers binnen de gemeente Hof van Twente en zorg je dat we hen faciliteren om te doen waar ze het beste in zijn: ondernemen. Je begeleidt en adviseert (startende) ondernemers die willen uitbreiden, verplaatsen of zich willen vestigen. Samen met de ondernemer onderzoek je de mogelijkheden. Dat doe je vooral door de ondernemer te verbinden met de juiste partijen en partners en breng je initiatieven samen om kansen voor (extra) bedrijvigheid te realiseren.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
19-4-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Accountmanager bedrijven ben je het visitekaartje van de gemeente richting ondernemers. Je gaat bij ondernemers op bezoek, je sluit aan bij netwerkevenementen en ondernemersbijeenkomsten. Je weet wat er speelt in het lokale bedrijfsleven en kan daarmee de stem van de ondernemer vertalen vanuit de praktijk naar (economisch) beleid. Daarnaast maak je de vertaalslag van abstract beleid naar concrete acties voor ondernemers en hebt daarbij een goed gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen. Je voert je werk op jouw manier uit. Ook – of misschien wel júíst – als je daarmee afwijkt van de gebaande paden.

Functievereisten

Jij hebt HBO-werk- en -denkniveau en hebt, bij voorkeur, ervaring in het bezoeken en adviseren van ondernemers. Je bent flexibel, pro-actief, meedenkend, communicatief vaardig, in staat om zelfstandig én in een team te werken maar wil bovenal echt iets betekenen voor ondernemers. Verder word je enthousiast van veel variatie, contact met verschillende partijen en houdt je ervan om oplossingen te bedenken.

Aanbod

Een uitdagende functie in een ambitieuze, veranderende organisatie voor 36 uur per week. De functie geldt voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid van een vast dienstverband bij goed functioneren. De functie is ingedeeld in schaal 10. Op basis van een 36-urige werkweek betekent dit een salaris van maximaal € 4.671,--, bruto per maand, excl. 17.05% IKB (salarispeil per 1 april 2022).

Bedrijfsprofiel

De gemeente Hof van Twente is een dynamische en ondernemende gemeente met ongeveer 35.000 inwoners en ruim 4.000 bedrijven, gelegen in het groene hart van Twente. Samen met ruim 250 collega’s werk je bij gemeente Hof van Twente in een organisatie die volop in beweging en ontwikkeling is.


In onze organisatie werken wij op basis van de waarden: "Leiderschap, Eigenaarschap en Vertrouwen", kortom LEV. We houden er van dat onze werknemers zichzelf uitdagen, enthousiast zijn en initiatief nemen. We zijn klantgericht, resultaatgericht en werken nauw samen. Wij zijn er op gericht ons doel te bereiken, ook wanneer het even tegen zit. We hebben plezier in samenwerken en communiceren.


Als Accountmanager bedrijven krijg jij een plek in het team Ruimte en Economie. Dit team bestaat uit ongeveer 20 werknemers. Het is een enthousiaste club mensen met veel eigen initiatief en betrokkenheid die de belangen en wensen van de ondernemers goed in beeld heeft. Als Accountmanager bedrijven werk je veel samen met de beleidsmedewerker Economie en zorg je samen voor levendige centrumgebieden en goede bedrijfslocaties in de gemeente. Hiervoor werk je ook nauw samen met de lokale ondernemersverenigingen én waar nodig stem je intern af met andere collega’s en het bestuur.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Hof van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!