Procesondersteuner Sociaal Domein

Gemeente Hof van Twente is op zoek naar een Procesondersteuner Sociaal Domein.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Ben jij verantwoordelijk voor het verrichten van administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Krijg jij hier energie van? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Je gaat je bezighouden met het administratief ondersteunen van teamleden. 

Vanuit jouw rol ben je verantwoordelijk voor de procesbewaking en ondersteun je diverse werk- en projectgroepen. Hierbij verzorg je de administratieve voorbereiding (opstellen van de agenda en gereedmaken van vergaderstukken), verslaglegging, maar ben je ook verantwoordelijk voor het bijwerken en actueel houden van werkafspraken en werkprocessen. Tevens draag je bij aan het opstellen van nieuwsbrieven, aanleveren van teksten voor websites en versturen van brieven. Je ondersteunt medewerkers in de diverse systemen/ applicaties en houdt gegevens op orde. Daar waar er ruimte is, verzorg je afhandeling van (digitale) post en archiefwerkzaamheden. 

Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent zeer digitaal vaardig!

Functievereisten

  • MBO werk- en denkniveau; 
  • Relevante werkervaring in een zelfstandige administratieve functie; 
  • Organisatorische vaardigheden; 
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
  • Uitstekende mondelinge, schriftelijke en digitale vaardigheden;
  • Ordelijkheid en nauwkeurigheid; 
  • Stressbestendigheid in verband met wisselende werkzaamheden en prioriteiten die onder tijdsdruk staan,

Aanbod

een uitdagende functie in een ambitieuze, veranderende organisatie voor 24-28 uur per week. De functie geldt voor 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging bij gebleken geschiktheid en indien er extra budget beschikbaar wordt gesteld. De functie is voorlopig ingedeeld in schaal 6. Op basis van een 36-urige werkweek betekent dit een salaris van maximaal €3.018,- bruto per maand, excl. 17.05% Individueel Keuze Budget (IKB). De verloning vindt plaats op basis van detachering via een andere overheidsorganisatie of via payrolling.


Binnen de gemeente Hof van Twente is talentontwikkeling van onze werknemers een van onze speerpunten. We vinden vaardigheden, houding en enthousiasme belangrijker dan ervaring alleen. Om die reden zoeken wij vooral een medewerker met de juiste talenten. Er wordt veel van je verwacht, maar je mag van ons verwachten dat we je daarbij ondersteunen.

Bedrijfsprofiel Hof van Twente

Gemeente

De gemeente Hof van Twente is een dynamische gemeente met ongeveer 35.000 inwoners, gelegen in het groene hart van Twente. De gemeente bestaat naast een uitgestrekt buitengebied uit de kernen Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo. De gemeente Hof van Twente heeft ongeveer 260 medewerkers in dienst. Iedere medewerker van onze organisatie draagt bij aan de maatschappelijke opgave vanuit zijn eigen expertise, rol en verantwoordelijkheden.


Sociaal Domein 

In de Hof hebben we een integrale visie geformuleerd voor het sociale domein: “de Gezonde verbinding; sociaal domein in beweging”. Hiermee hebben we een belangrijke basis gelegd voor samenwerking tussen de teams Zorg, Werk & Inkomen en beleid in het Sociaal Domein. Met deze teams willen we steeds meer gaan werken vanuit de gedachte: meer van buiten naar binnen, meer samen, meer integraal en meer wendbaar. Door de huidige crisissen die gaande zijn en wijzigingen in wet- en regelgeving in het Sociaal Domein, zijn er veel extra taken, waarvoor extra ondersteuning in het team gewenst is. 

De focus zal in het begin liggen op het Team Werk en Inkomen, maar ook ondersteuning in de andere teams binnen het Sociaal Domein behoort tot de mogelijkheden.

Binnen het team Werk en Inkomen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Voor de periode van een jaar zoeken wij een Procesondersteuner Sociaal Domein.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Gemeente Hof van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

De Höfte 7
7471 DK Goor