Projectleider Hybride werken

Gemeente Hof van Twente is op zoek naar een Projectleider Hybride werken.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
10-2-2023
Opleidingsniveau
HBO
  • Aansturen en coachen van een integraal projectteam verantwoordelijk voor de implementatie
  • Het opstellen van het implementatie- en communicatieplan
  • Overzicht behouden over het project
  • Bewaken van kwaliteit, planning en budget
  • Rapporteren aan opdrachtgever

Bedrijfsprofiel

Gemeente Hof van Twente heeft het Hybride werken omarmd. In 2022 zijn de mogelijkheden verkend en de randvoorwaarden ingevuld. Het jaar 2023 staat in het teken van de verdere uitrol van Hybride werken. Voor deze implementatie zoeken we aan projectleider.


Als projectleider Hybride werken ben je de verbindende schakel in de organisatie. Je brengt de verschillende onderdelen en resultaten samen: herinrichting gemeentehuis, uitrol tijd- en plaats onafhankelijk werken, inname huidige thuiswerkvoorzieningen, organiseren opruimactie (Marie Kondo), digitaal en veilig werken en regelmatig evalueren. Hiervoor heb je de beschikking over een projectteam met alle vakdisciplines.


Je zet de gedragsverandering in die nodig is voor Hybride werken. Hiervoor sta je continu in verbinding met alle stakeholders. Je gaat in gesprek met en faciliteert het management bij de uitrol van Hybride werken. Goed verwachtingsmanagement is bij dit project cruciaal. Je houdt continu balans tussen gestelde kaders en aanvullende wensen en ontwikkelingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Hof van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!