Coördinator P10

Gemeente Hof van Twente is op zoek naar een Coördinator P10. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
31-1-2023
Opleidingsniveau
HBO

Je gaat werken voor de P10. P10 is het samenwerkingsverband van grote plattelandsgemeenten. Het samenwerkingsverband bestaat uit eenendertig grote plattelandsgemeenten, met bijna 10.000 km2 oppervlakte, bijna 700 dorpskernen en meer dan een miljoen inwoners.


De P10-gemeenten worden gekenmerkt door een grote grondoppervlakte, veel kernen en het ontbreken van een dragende kern. Deze kenmerken zorgen ervoor dat deze gemeenten veelal dezelfde maatschappelijke opgaven hebben om ervoor te zorgen dat de leefbaarheid en vitaliteit op peil blijven. Door samen te werken is het delen van kennis gemakkelijker en hebben de gemeenten de massa die nodig is om hun gezamenlijke belangen te behartigen (lobby).


Samen willen we de randvoorwaarden scheppen die ervoor zorgen dat onze gemeenten ook in de toekomst aantrekkelijk blijven. Tegelijkertijd willen we met onze ruimte bijdragen aan de opgaven die heel Nederland heeft op het gebied van energie, wonen, zorg, onderwijs en klimaat.


De werkzaamheden zijn niet plaatsgebonden. Het werkgeverschap is belegd bij de gemeente Hof van Twente. Natuurlijk moet je wel regelmatig ‘’ het land in’ voor het bijwonen van bijeenkomsten en vergaderingen. Evens zal er regelmatig overleg plaatsvinden in het gemeentehuis van Hof van Twente.


Functie-inhoud:

  • Logistieke ondersteuning en coördinatie van het netwerk en ondersteuning van het netwerk
  • Voorbereiding vergaderingen en stukken
  • Financieel beheer netwerk
  • Bewaking van voortgang en afspraken binnen bestuur, programmalijnen en netwerk
  • Organisatie zomersessie (ondersteunend aan gemeente die dit op zich neemt) en wintersessie (gehele organisatie samen met rest kernorganisatie)
  • Beheer platform P10.

Bedrijfsprofiel

De gemeente Hof van Twente is een dynamische gemeente met ongeveer 35.000 inwoners, gelegen in het groene hart van Twente. De gemeente bestaat naast een uitgestrekt buitengebied uit de kernen Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo. De gemeente Hof van Twente heeft ongeveer 260 medewerkers in dienst. Iedere medewerker van onze organisatie draagt bij aan de maatschappelijke opgave vanuit zijn eigen expertise, rol en verantwoordelijkheden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Hof van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!