Senior Adviseur Facilitair en Gebouwenbeheer

Gemeente Hof van Twente is op zoek naar een Senior Adviseur Facilitair en Gebouwenbeheer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Als Senior adviseur Facilitair en Gebouwenbeheer lever je -samen met je team- een grote bijdrage aan de grote maatschappelijke opgaven waar wij als gemeente voor staan. Denk aan het beheren en onderhouden én ook verduurzamen van onze gebouwen, het creatief meedenken om onze gebouwen in te zetten voor de opvang van kwetsbare doelgroepen. Als gemeente Hof van Twente staan wij voor een inclusieve dienstverlening. Voor ons team zoeken wij daarom maatschappelijk betrokken senior adviseur facilitair en gebouwenbeheer. Een echte teamspeler die zoekt naar nieuwe mogelijkheden, oplossingen bedenkt, moeiteloos samenwerkt en communiceert met andere collega's, instanties en leveranciers.

Als Senior adviseur Facilitair en Gebouwenbeheer stel je prioriteiten, zorg je voor een goede structuur en samenwerking binnen het team. Je bent communicatief en digitaal vaardig en speelt een belangrijke rol in de continue verbetering van teamprocessen en teamontwikkeling en de samenwerking binnen en buiten het team. Het team bestaat uit een tweetal adviseurs, een financieel administratief medewerker, bodes en de catering.


Als Senior Adviseur Facilitair en Gebouwenbeheer:

  • Zorg jij voor de samenhang, dagelijkse afstemming en samenwerking binnen het team en bewaak je de kwaliteit en het resultaat van diverse producten. 
  • Ben je verantwoordelijk voor het budgetbeheer, contractbeheer en contractmanagement voor facilitair en gebouwenbeheer. 
  • Ontwikkel je beleid met betrekking tot de realisatie en beheer van gemeentelijke vastgoedobjecten (van inhoudelijke, organisatorische en/of juridische aard) en op het gebied van facilitair. 
  • Ben jij de initiator van inkoop- en aanbestedingstrajecten en regel en begeleid je jouw collega’s hierin. Je bent hierin proactief en flexibel. 
  • Ben je een stevige gesprekspartner en onderhandelaar die niet bang is voor verandering en voer je, indien nodig, inhoudelijke werkzaamheden uit.
  • Adviseer je gevraagd én ongevraagd bestuur, directie en management over koers, keuzes en maatregelen.

Bedrijfsprofiel

Samen met ongeveer 260 medewerkers werken we, als gemeente Hof van Twente, voor onze groene, jonge en dynamische gemeente met ongeveer 35.000 inwoners in het groene hart van Twente. We zijn vol op in beweging en willen een slagvaardige gemeente zijn, waarbij we er naar streven om zo goed mogelijk te voldoen aan de veranderende wensen van onze klanten en omgeving. Daar spelen we proactief op in. Om dat te kunnen doen, zijn er korte lijnen en werken we met LEV-waarden (Leiderschap, Eigenaarschap en Vertrouwen). Om slagvaardig te kunnen zijn, liggen daarom veel verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Hof van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!