Consultancy traineeship

Hieroo is de meest betekenisvolle start van je carrière, in jouw eigen stad. Word jij hun nieuwe trainee? Lees dan verder!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
31-1-2023
Opleidingsniveau
HBO-WO

Het Hieroo traineeship is de meest betekenisvolle start van je carrière! Tijdens ons tweejarig traineeship vlieg jij uit naar verschillende organisaties in de stadsregio voor uitdagende opdrachten. Daarnaast krijg je de kans om je volop te focussen op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling en heb je op het Hieroo-kantoor altijd een vaste basis waar jij en je Hieroo collega’s werken aan sociale impact. Zo werken we samen aan een betere stad van morgen.


Binnen het Hieroo traineeship staan 4 componenten centraal:

1. Consultancy opdrachten

De opdrachten die wij doen zijn gericht op veranderingen in organisaties. Dit kunnen zowel publieke als private organisaties zijn in verschillende sectoren. Toch is er een gedeelde noemer: alle opdrachtgevers bevinden zich in de eigen stad of regio. Bekijk hier onze opdrachten om een beter beeld te krijgen.


2. Opleidingsprogramma van Sioo

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. We hebben daarom – in samenwerking met Sioo – een excellent opleidingsprogramma ontwikkeld om jou maximaal te ondersteunen in je opdrachten en in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dit programma volg je parallel aan de consultancy-opdrachten.


De opleiding is opgedeeld in 8 bootcamps van 2,5 dag gericht op één onderwerp. Voorbeelden van onderwerpen die op de agenda staan zijn: bedrijfskunde, gespreks- en adviesvaardigheden, organisatieverandering, data science en succesvol samenwerken. Tijdens de bootcamps ga je samen aan de slag middels een combinatie van wetenschappelijke theorie, ervaringsgericht leren en reflectie op je eigen handelen. Lees hier het blog over de laatste bootcamp ‘Moeilijke gesprekken’.


3. Talent Circle

Iedere locatie van Hieroo heeft een Talent Circle: een breed uiteenlopend netwerk van starters in de regio, met als doel het delen van kennis en diverse perspectieven, elkaar ontmoeten en het blikveld op organisaties en de omgeving waarin we werken te vergroten.


Een belangrijk onderdeel van de Talent Circle is een periodieke MeetUp over een boeiend onderwerp. Eén van de MeetUp’s ga jij organiseren! Je bent volledig verantwoordelijk voor de inhoud, het uitnodigen van gastsprekers en zorgen dat de avond een succes wordt. Zo bouw je aan een waardevol netwerk in de regio met mensen die in dezelfde fase zitten als jij. In dit blog lees je een terugblik op de laatste MeetUp van Hieroo Rotterdam.


4. Impact maken in je eigen stad

Iedere Jonge Consultant van Hieroo besteedt 20 dagen van het traineeship aan sociaal ondernemen en innoveren in de Community Challenge. Hierbij is het doel dat Jonge Consultants ondersteuning bieden aan lokale initiatieven om zo een win-win-win te creëren voor de regio, het initiatief, en Hieroo zelf.


Deze innovatie wordt uitgevoerd op basis van de methodologie Theory U. Theory U is wereldwijd een sterk groeiende methodologie voor het realiseren van ingrijpende veranderingen in een complexe en niet-maakbare omgeving.


Daarnaast werken we samen met Emma at Work, een organisatie die jongeren met een chronische fysieke aandoening ondersteunt bij het vinden van werk. Dat is leerzaam voor beiden: waar de jongeren hun voordeel doen met de vaardigheden van de Jonge Consultants, is de samenwerking voor Jonge Consultants vaak een eyeopener en verbreden ze hun blik.

Bedrijfsprofiel Hieroo

Hieroo is de meest betekenisvolle start van je carrière, in jouw eigen stad.

De basis van ons traineeship is lokaal voor lokaal. Consultancy-opdrachten doen bij lokale organisaties, bouwen aan een divers netwerk en lokaal impact creëren, dat is waar Hieroo voor staat!


Hieroo staat voor een open cultuur waarin iedereen zich thuis voelt, met oprechte aandacht voor elkaar en onze opdrachtgevers. Vanuit onze kernwaarden hechten we veel waarde aan inclusiviteit, diversiteit en creëren van gelijke kansen. Daarom nodigen we kandidaten van alle achtergronden uit om te solliciteren naar deze functie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hieroo. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Brouwerijstraat 1
7523 XC Enschede
06 - 1050 7678