IT Specialist

Heutink ICT is op zoek naar een IT Specialist.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Netwerk Specialist bij Heutink ICT ben je bezig met het implementeren en ondersteunen van onze netwerktotaaloplossing bij basisscholen en het voortgezet onderwijs in Nederland. Je bent verantwoordelijk voor de technische on-site installatie en supportwerkzaamheden als onderdeel van het gehele project. Daarnaast ondersteun je bij de oplossing van hardware- en software problemen. Hierover spar je met je directe collega’s en denk je mee met de klant. Er is veel diversiteit aan projecten. De ene dag ben je aan het werk op een basisschool en de andere dag kun je bezig zijn met een project op het voortgezet onderwijs. Geen dag is hetzelfde!


JOUW TAKEN IN HET KORT:


 • Technische on-site installatie
 • Zorg je voor het beheer en de beveiliging van een computernetwerk, dat bestaat uit de infrastructuur van servers, werkstations, netwerkapparaten en kabels
 • Hard- en software problemen oplossen
 • Werken met Microsoft Windows Server en desktop oplossingen, Fortigate, Ruckus WiFi oplossingen, Google G-suite for Education, Azure en Microsoft Office365
 • Adviseren van klanten en ondersteunen van je directe collega’s

Functievereisten

 • Afgeronde opleiding MBO ICT niveau 4.
 • Minimaal 1-3 jaar werkervaring op het gebied van on-site beheer/werkplekbeheer, servicedesk of soortgelijk.
 • Enige ervaring met Microsoft- en Wifi oplossingen
 • Je bent communicatief en klantvriendelijk
 • Je vindt het leuk om bij klanten op locatie te werken en je beschikt over een rijbewijs B
 • Je bent zelfstandig aangezien je vanuit huis naar klanten reist en weinig op ons hoofdkantoor in Hengelo bent

Bedrijfsprofiel Heutink ICT

Heutink ICT voorziet het primair-, voortgezet- en het beroepsonderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. Met de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat scholen hun leerlingen steeds beter onderwijs kunnen geven. We werken met een hecht team van ruim 130 gedreven techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers. Samen laten we ICT werken voor het lerende kind. Wij bedienen ruim 2.000 klanten, samen goed voor 125.000 werkplekken en kennen onze klanten in het onderwijs. Heutink ICT heeft een vergaande samenwerking met schoolleverancier Heutink uit Rijssen en Reinders uit Oisterwijk. Heutink ICT maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT bedrijven en IT professionals.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Heutink ICT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Platinastraat 25
7554 NC Hengelo
074 240 46 06