Senior IT Support Specialist

Wil jij als Senior IT Support Specialist het technische aanspreekpunt zijn voor klanten in het onderwijs? Kom dan werken bij Service & Support team bij Heutink ICT!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als IT Support Specialist ben je verantwoordelijk voor onze grote klanten en lever je hier ook dedicated support aan. Dit zijn niet de reguliere klanten, maar met exotische netwerken, bestuurskantoor oplossingen en het voortgezet onderwijs. Je staat klanten én collega’s zelfstandig te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben en lost deze op. De melden komen binnen via het ticketsysteem OmniTracker, maar ook telefonisch en per email.


Je taken en verantwoordelijkheden in het kort: 

 • Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en collega’s voor technische vraagstukken en je lost deze op; dit doe je zelfstandig of door samen te werken met andere afdelingen, waaronder DevOps en Projectbureau
 • Je bewaakt aangemaakte tickets
 • Je hebt bent een specialist in netwerk/serverbeheer. Je hebt ervaring met o.a. Cisco, Fortigate, HP of andere toonaangevende merken op het gebied van Infra. Je bent actief in het onderhouden van (virtuele) servers
 • Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van de afdeling Service & Support
 • Je zorgt dat door jouw oplossingen de leerkrachten en kinderen in het onderwijs lekker door kunnen werken

Functievereisten

Om in aanmerking te komen heb je het volgende nodig:

 • Een MBO 4 diploma richting ICT 
 • Je beheerst de Nederlandse taal schrijvend en sprekend tot in de puntjes
 • 3 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van o.a. Cisco, Fortigate, HP of andere toonaangevende merken op het gebied van Infra. Je bent actief in het onderhouden van (virtuele) servers

Aanbod

 • Een goed salaris
 • Tijd voor jezelf in de vorm van 25 vakantiedagen en 6 fit for business dagen
 • Reiskosten en een goede pensioensregeling
 • Een persoonlijk ontwikkelingsprogramma
 • Een uitdagende werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar netwerkspecialist of projectleider
 • Een club fijne collega’s die je graag zien komen

Bedrijfsprofiel Heutink ICT

Heutink ICT voorziet het primair-, voortgezet- en het beroepsonderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. Met de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat scholen hun leerlingen steeds beter onderwijs kunnen geven. We werken met een hecht team van ruim 130 gedreven techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers. Samen laten we ICT werken voor het lerende kind. Wij bedienen ruim 2.000 klanten, samen goed voor 125.000 werkplekken en kennen onze klanten in het onderwijs. Heutink ICT heeft een vergaande samenwerking met schoolleverancier Heutink uit Rijssen en Reinders uit Oisterwijk. Heutink ICT maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT bedrijven en IT professionals. Wij vinden het belangrijk dat jij je continu kunt blijven ontwikkelen en ondersteunen je daar op allerlei manieren in. Dat doen we onder andere met onze Odin Academy waarin je trainingen kunt volgen en certificaten kunt behalen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Heutink ICT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Platinastraat 25
7554 NC Hengelo
074 240 46 06