Afstudeeropdracht software engineering

Wil jij een bijdrage leveren aan Heutink hun MOO Suite, onze educatieve ketenoplossing? Lees dan gauw verder.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Functieomschrijving

Heutink-ICT is op zoek naar een enthousiaste en gedreven afstudeerder voor softwareontwikkeling voor onze MOO suite. MOO staat voor Mijn Omgeving Online en is een digitale leer- en werkomgeving voor het basisonderwijs. Met de MOO Suite ondersteunen we de ICT in het onderwijs in de volle breedte. Het platform wordt gebruikt door meer dan 475.000 gebruikers, bestaande uit leerlingen en leerkrachten in Nederland en daarbuiten.

Je afstudeeropdracht bestaat uit het onderzoeken en adviseren hoe we groepen van Azure Functions kunnen uitrollen in Kubernetes (on-premise) en automatisch op en af laten schalen (afhankelijk van gebruik). Deze Functions worden ingezet als RabbitMQ consumers.


Wat ga je in grote lijnen doen:

  • Onderzoeken, adviseren en implementeren van de schalingsmechanisme in een voorbeeld applicatie
  • Continuous Integration en Deployment pipelines in Azure DevOps bouwen voor de applicatie
  • Uitrollen van Azure Functions in Kubernetes
  • Test applicatie bouwen om Performance tests uit te voeren (om te zien hoe de oplossing op- en afschaalt).

Functievereisten

Wat vragen wij van je?

  • Je bent student HBO ICT Software Engineering, Informatica, of soortgelijke opleiding.
  • Je zoekt per september 2023 een afstudeeropdracht.
  • Goede analytische vaardigheden; je denkt in oplossingen.
  • Passie voor het vak en visie op de technologie.

Bedrijfsprofiel Heutink ICT

Organisatieomschijving

´╗┐Heutink ICT voorziet het primair-, voortgezet- en het beroepsonderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. Met de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat scholen hun leerlingen steeds beter onderwijs kunnen geven. We werken met een hecht team van ruim 130 gedreven techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers. Samen laten we ICT werken voor het lerende kind. Wij bedienen ruim 2.000 klanten, samen goed voor 125.000 werkplekken en kennen onze klanten in het onderwijs. Heutink ICT heeft een vergaande samenwerking met schoolleverancier Heutink uit Rijssen en Reinders uit Oisterwijk. Heutink ICT maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT bedrijven en IT professionals. Wij vinden het belangrijk dat jij je continu kunt blijven ontwikkelen en ondersteunen je daar op allerlei manieren in. Dat doen we onder andere met onze Odin Academy waarin je trainingen kunt volgen en certificaten kunt behalen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Platinastraat 25
7554 NC Hengelo
074 240 46 06