Accountmanager Primair Onderwijs

Heb jij ervaring met ICT en met het Onderwijs? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Functieomschrijving


In de rol als accountmanager bij Heutink ICT adviseer je scholen landelijk op het gebied van Audiovisuele oplossingen. Hierbij word je ondersteund door ruim 10 collega’s maar ben jij de specialist voor Oost, Noord en Zuid-Nederland. Je brengt behoeftes in kaart en biedt oplossingen die aansluiten op de onderwijsvisie en interesse. Enthousiasme voor ICT toepassingen in het Onderwijs is daarbij cruciaal. Evenals de sensitiviteit voor beslissers en beïnvloeders in het commerciële traject. Je weet te raken en te overtuigen. Zo werk je naar resultaat; het binnenhalen van opdrachten. Wij zien veel potentie in de onderwijsmarkt en hebben een gezonde groeiambitie, daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!

Functievereisten

Wat vragen wij van je?


We zoeken een Accountmanager die bij voorkeur ervaring heeft met de verkoop van Interactieve presentatiemiddelen. Denk hierbij aan de verkoop van touchscreens, interactieve beamers en/of devices. Naast deze specialisatie verwachten we van jou dat je ook kansen signaleert en opvolgt ten aanzien van alle ICT oplossingen die wij bieden. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor onderwijsklanten op het gebied van ICT oplossingen. Vanuit je expertise op het gebied van interactieve presentatiemiddelen kun je daarnaast je collega Accountmanagers ondersteunen bij technische vraagstukken. Jouw collega Accountmanagers ondersteunen jou weer op hun expertise gebieden.


Je werkt zelfstandig en binnen een klein team. Er zijn korte en directe lijnen. Meedenken hoe we Heutink ICT in het Onderwijs verder op de kaart kunnen zetten wordt zeker aangemoedigd.


Daarnaast vragen wij:


• Bij voorkeur 3 tot 5 jaar werkervaring in een commerciële rol.

• Enthousiasme voor ICT toepassingen in het Onderwijs en in staat dit om te zetten naar commercieel succes.

• Kennis van het onderwijs in Nederland; onderwijsvormen, structuur en inrichting zijn je bekend.

• Kennis van Europese Aanbestedingstrajecten zijn een pré.

• Uitstekende presentatievaardigheden; inhoudelijk en bondig.

• Flexibiliteit om onderweg te zijn naar verschillende klanten in Oost, Noord en Zuid Nederland.

• HBO denk en werkniveau.


Een Talenten Motivatie Analyse maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bedrijfsprofiel Heutink ICT

Organisatieomschijving


Over Heutink ICT:


Heutink ICT voorziet het primair-, voortgezet- en het beroepsonderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. Met de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat scholen hun leerlingen steeds beter onderwijs kunnen geven. We werken met een hecht team van ruim 130 gedreven techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers. Samen laten we ICT werken voor het lerende kind. Wij bedienen ruim 2.000 klanten, samen goed voor 125.000 werkplekken en kennen onze klanten in het onderwijs. Heutink ICT heeft een vergaande samenwerking met schoolleverancier Heutink uit Rijssen en Reinders uit Oisterwijk. Heutink ICT maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT bedrijven en IT professionals. Wij vinden het belangrijk dat jij je continu kunt blijven ontwikkelen en ondersteunen je daar op allerlei manieren in. Dat doen we onder andere met onze Odin Academy waarin je trainingen kunt volgen en certificaten kunt behalen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Platinastraat 25
7554 NC Hengelo
074 240 46 06