Software Developer

Heutink ICT is op zoek naar een Software Developer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Software Developer bij het Devicemanagement team, het jongste en gezelligste ontwikkelteam van Heutink ICT ;) draag je bij aan de ontwikkeling van apparaatbeheer en schermcontrole. Met apparaatbeheer maken we het voor scholen mogelijk om al hun devices vanuit één plek te beheren. Ondertussen worden er al meer dan een kwart miljoen devices beheerd in apparaatbeheer. Daarnaast hebben we met schermcontrole een technisch uitdagende oplossing waarmee leerkrachten de regie hebben over wat leerlingen op hun apparaten doen.

Je krijgt te maken met technieken als Angular, TypeScript, .NET Core, gRPC en SQL. Daarnaast ga je ook aan de slag met de APIs van third-party software zoals Microsoft Intune en de Chrome Admin Console.

Binnen het Devicemanagement team werken we SCRUM aan de realisatie en optimalisatie van deze vooruitstrevende applicaties, waarbij je als ontwikkelaar veel eigen inbreng hebt. Hierbij werken we onder meer met Microservices, Azure DevOps en Docker / Kubernetes.


Onderwerpen waar je je mee bezig gaat houden zijn:

 • Doorontwikkeling van onze apparaatbeheer en schermcontrole applicaties;
 • Meewerken aan het gehele ontwikkelproces, van ontwerp tot deployment;
 • Wensen vanuit de organisatie en klanten vertalen naar functionele / technische oplossingen;
 • Overdracht van onze oplossingen naar de implementatieteams.

Samen met je team en andere collega's ben je verantwoordelijk voor een optimaal werkende digitale leer- en werkomgeving. Daarnaast hechten we waarde aan een gezonde portie nuchterheid, gezelligheid en een slechte grap op z’n tijd.

Functievereisten

 • Kennis van de programmeertalen, frameworks en technologieën zoals: .NET, Angular en Docker en bereid om nieuwe technieken te leren.
 • Affiniteit met het beheren van IT-infrastructuren en systemen.
 • Teamspeler en proactief: out of the box te denken wordt in ons team gewaardeerd.
 • Minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau, bij voorkeur richting Software Engineering/Informatica.

Aanbod

Wij bieden een jong, gezellig team waarin je als Software Developer ruimte krijgt voor eigen ideeën en invulling van je werkzaamheden. Je werkt nauw samenwerkt met je collega's van de andere ontwikkelteams van Heutink ICT. Bij ons heerst een laagdrempelige cultuur en collega's zijn altijd bereid om mee te denken en je verder te helpen. We werken in compacte teams, een mix van junior en ervaren collega's.


Daarnaast bieden wij:

 • Een gezellige bedrijfscultuur die in 2022 met een 8.6 beoordeeld werd door de collega’s.
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Een modern, goed bereikbaar kantoor aan de A1.
 • Bovengemiddelde pensioensregeling.
 • Een salarisrange met een ruime bandbreedte; passend bij jouw ervaring en kennis.
 • Persoonlijke ontwikkeling op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak, waaronder een persoonlijk PluralSight account waarmee je technische kennis kunt uitbouwen.
 • Gezellige en inspirerende activiteiten; van gezamenlijke researchdagen tot feesten.

Bedrijfsprofiel Heutink ICT

Heutink ICT voorziet het primair-, voortgezet- en het beroepsonderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. Met de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat scholen hun leerlingen steeds beter onderwijs kunnen geven. We werken met een hecht team van ruim 130 gedreven techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers. Samen laten we ICT werken voor het lerende kind. Wij bedienen ruim 2.000 klanten, samen goed voor 125.000 werkplekken en kennen onze klanten in het onderwijs. Heutink ICT heeft een vergaande samenwerking met schoolleverancier Heutink uit Rijssen en Reinders uit Oisterwijk. Heutink ICT maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT bedrijven en IT professionals. Wij vinden het belangrijk dat jij je continu kunt blijven ontwikkelen en ondersteunen je daar op allerlei manieren in. Dat doen we onder andere met onze Odin Academy waarin je trainingen kunt volgen en certificaten kunt behalen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Heutink ICT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Platinastraat 25
7554 NC Hengelo
074 240 46 06