Servicedesk Medewerker

Wil jij als Servicedeskmedewerker het aanspreekpunt zijn voor onze klanten? Kom dan bij Heutink ICT het Service & Support team!


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Servicedeskmedewerker voor Heutink ICT zorg jij ervoor dat je klanten én collega’s zelfstandig te woord staat wanneer zij technische vraagstukken hebben. De meldingen komen binnen via het ticketsysteem OmniTracker, maar ook telefonisch en per email.  


De afdeling Service & Support bestaat uit 24 IT support specialisten, 2 Receptionisten en je rapporteert aan de Teamleider Service en Support. Wij werken niét met eerste- en tweedelijns support maar met specialismen zodat jij je kan ontwikkelen in het specialisme dat jij leuk vindt!


Taken in het kort:


 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en collega’s voor technische vraagstukken en je lost deze op; dit doe je zelfstandig of door samen te werken met andere afdelingen, waaronder DevOps en Projectbureau.
 • Je bewaakt aangemaakte tickets.
 • Je gaat je specialiseren in een deelgebied, bijvoorbeeld in wifi, netwerk, MDM of audiovisuele toepassingen en werkt in één van de specialistische teams die we rond deze onderwerpen hebben opgezet.
 • Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van de afdeling Service & Support.
 • Je zorgt dat door jouw oplossing de leerkrachten en kinderen in het onderwijs lekker door kunnen werken.

Functievereisten

 • Je beschikt over een afgeronde MBO 4 opleiding richting ICT.
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke rol
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Je bent bereid jezelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld certificeringen te behalen.

Aanbod

 • Werken op Service & Support bij Heutink ICT betekent werken met een hecht, professioneel team in een innovatieve, snel veranderende markt.
 • We bieden je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. een bovengemiddelde pensioenregeling zodat je netto meer overhoudt dan je wellicht gewend bent.
 • Naast 25 vakantiedagen, krijg je 6 Fit for Business dagen die je kan inzetten als extra verlofdagen.
 • We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van onze collega’s. Bij ons zijn er volop mogelijkheden om door te groeien en te leren door zelfstudie en het behalen van technische certificeringen, waar salarisverhogingen aan gekoppeld zijn.
 • Je komt te werken in een modern kantoor langs de A1, met dagelijks verse broodjes in onze kantine tijdens de lunch.
 • Niet onbelangrijk: ben jij aanwezig bij ons volgende uitje? We organiseren regelmatig gezellige en inspirerende activiteiten; van kennissessies tot feesten. Wij houden van hard werken en veel gezelligheid! :)

Bedrijfsprofiel Heutink ICT

Heutink ICT voorziet het primair-, voortgezet- en het beroepsonderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. Met de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat scholen hun leerlingen steeds beter onderwijs kunnen geven. We werken met een hecht team van ruim 130 gedreven techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers. Samen laten we ICT werken voor het lerende kind. Wij bedienen ruim 2.000 klanten, samen goed voor 125.000 werkplekken en kennen onze klanten in het onderwijs. Heutink ICT heeft een vergaande samenwerking met schoolleverancier Heutink uit Rijssen en Reinders uit Oisterwijk. Heutink ICT maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT bedrijven en IT professionals. Wij vinden het belangrijk dat jij je continu kunt blijven ontwikkelen en ondersteunen je daar op allerlei manieren in. Dat doen we onder andere met onze Odin Academy waarin je trainingen kunt volgen en certificaten kunt behalen.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Heutink ICT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Platinastraat 25
7554 NC Hengelo
074 240 46 06