Onderwijs Adviseur - Oost NL

Heb je ervaring als leerkracht Primair Onderwijs en ben je toe aan de volgende stap? Heutink ICT zoekt een Onderwijs Adviseur die leerkrachten, ICT-Coördinatoren en/of directies begeleidt bij het gebruik van digitale leermiddelen en een online leer-en werkomgeving. 


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je maakt als Onderwijs Adviseur onderdeel uit van het team Training en Advies. Je geeft trainingen, workshops en begeleidingstrajecten op het snijvlak van onderwijs en ICT. Je maakt onderdeel uit van een team met ervaren onderwijsprofessionals dat scholen, directies en besturen ondersteunt bij de inzet van ICT in het onderwijs; praktisch en resultaatgericht. 


De afdeling Training & Advies biedt een compleet pakket van diensten en opleidingen. Zo helpen wij leraren om digitale geletterdheid op een betekenisvolle manier in te zetten in het basisonderwijs. Daarnaast verzorgen we allerlei workshops aan leerkrachten om ICT vaardigheden te ontwikkelen en digitale geletterdheid bij kinderen te stimuleren. 


Als Onderwijs Adviseur begeleid je medewerkers op alle niveaus binnen de onderwijsorganisatie. Of het nu gaat om het begeleiden van een leerkracht bij het gebruik van een touchscreen, computer of tablet of het coachen van coördinatoren bij het maken en implementeren van een ICT-beleidsplan, het begeleiden van ICT-werkgroepen of het vormen van bovenschool beleid. Je focus ligt op het zo efficiënt en effectief mogelijk in zetten van ICT. 


Je werkgebied is regio Overijssel/Gelderland; onderweg zijn naar klanten maakt onderdeel uit van je week. Je collega's wonen in verschillende regio's in NL.

Functievereisten

  • Afgeronde HBO/WO opleiding in educatieve richting. Bij voorkeur PABO
  • Recente ervaring als leerkracht in Primair Onderwijs
  • Kennis van educatieve software en onderwijskundige concepten
  • Kennis van Cloudoplossingen zoals Office365 en G-suite
  • Kennis van en inzichten in de ontwikkelingen (primair) onderwijs in Nederland
  • Advies- en presentatievaardigheden op zowel conceptueel directie niveau als praktisch
  • Competenties: bevlogen, zelfstandig, initiatiefnemer. Goede contactuele eigenschappen; commercieel en servicegericht.

Aanbod

Werken bij Heutink ICT betekent werken bij een hechte, professionele organisatie met een hart voor het onderwijs. Maar ook een heerlijke lunch in ons sfeervolle bedrijfsrestaurant, en veel ruimte voor gezellige activiteiten buiten werktijd. 


Als Onderwijs Adviseur maak je onderdeel uit van het Training & Advies team van Heutink ICT. Heutink ICT is een onderdeel van de Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van onze collega’s. Bij ons zijn er volop mogelijkheden om door te groeien en te leren op persoonlijk en professioneel vlak; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Odin Academy faciliteert daarbij.

Bedrijfsprofiel Heutink ICT

Heutink ICT voorziet het primair-, voortgezet- en het beroepsonderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. Met de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat scholen hun leerlingen steeds beter onderwijs kunnen geven. We werken met een hecht team van ruim 130 gedreven techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers. Samen laten we ICT werken voor het lerende kind. Wij bedienen ruim 2.000 klanten, samen goed voor 125.000 werkplekken en kennen onze klanten in het onderwijs. Heutink ICT heeft een vergaande samenwerking met schoolleverancier Heutink uit Rijssen en Reinders uit Oisterwijk. Heutink ICT maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT bedrijven en IT professionals. Wij vinden het belangrijk dat jij je continu kunt blijven ontwikkelen en ondersteunen je daar op allerlei manieren in. Dat doen we onder andere met onze Odin Academy waarin je trainingen kunt volgen en certificaten kunt behalen.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Heutink ICT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Platinastraat 25
7554 NC Hengelo
074 240 46 06