(Afstudeer)stage Productmanagement

Wil jij een bijdrage leveren aan een vernieuwd bronsysteem voor onze Basishub? Lees snel verder wat de Basishub van Heutink ICT inhoudt en ga stage lopen op hun afdeling Productmanagement!


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De Basishub van Heutink ICT is voor scholen het complete koppelplatform voor digitaal onderwijs. Het zorgt ervoor dat iedere medewerker en leerling automatisch de juiste toegang krijgt tot digitale applicaties, zoals Office365, Google Workspace en lesmethodes. De Basishub haalt de informatie van een medewerker of leerling uit een bronsysteem, zoals een HR pakket of een leerling administratie systeem (LAS) van diverse leveranciers. De plek waar alles begint.


Om een HR pakket of een LAS te koppelen, hebben wij een importtool gebouwd. Echter, moeten we voor elk nieuw pakket weer flink investeren in ontwikkeltijd. Onze wens is om een nieuw (standaard) bronsysteem toe te voegen aan onze Basishub, zodat we nóg sneller kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.


Wij zoeken daarom een stagiair of afstudeerder die voor ons gaat onderzoeken hoe we bronsystemen eenvoudiger kunnen toevoegen, bijvoorbeeld op basis van een configuratietool. We verwachten dat je hiervoor een gedegen onderzoek doet naar verschillende opties en ons van een advies voorziet. Tijdens je stageperiode werk je nauw samen met ons ontwikkelteam om daar je informatie op te halen.

Functievereisten

  • Je bent student HBO (technische) bedrijfskunde, informatica, Business IT & Management of soortgelijke opleiding.
  • Open blik, rode draad goed vormgeven (m.a.w. de belangrijkste zaken uit de verkregen informatie halen en samenvatten).
  • Goede analytische vaardigheden; je denkt in oplossingen.
  • Passie voor het vak en visie op de technologie.

Aanbod

  • Een prettige open sfeer waar Agile wordt gewerkt en humor wordt gewaardeerd.
  • Tijdens je opdracht ben je een volwaardig lid van het team. Je collega’s zijn bovendien altijd bereid om mee te denken en je verder te helpen.
  • Deelname Odin Stage programma met extra sessies en workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling.
  • Een modern en goed bereikbaar kantoor in Hengelo met iedere dag een verse lunch en de nodige uitjes en feesten met het team en met collega’s van de Odin Groep als geheel.
  • Misschien een mooie (bij)baan na het afronden van je opdracht…?

Bedrijfsprofiel Heutink ICT

Heutink ICT voorziet het primair-, voortgezet- en het beroepsonderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. Met de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat scholen hun leerlingen steeds beter onderwijs kunnen geven. We werken met een hecht team van ruim 130 gedreven techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers. Samen laten we ICT werken voor het lerende kind. Wij bedienen ruim 2.000 klanten, samen goed voor 125.000 werkplekken en kennen onze klanten in het onderwijs. Heutink ICT heeft een vergaande samenwerking met schoolleverancier Heutink uit Rijssen en Reinders uit Oisterwijk. Heutink ICT maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT bedrijven en IT professionals. Wij vinden het belangrijk dat jij je continu kunt blijven ontwikkelen en ondersteunen je daar op allerlei manieren in. Dat doen we onder andere met onze Odin Academy waarin je trainingen kunt volgen en certificaten kunt behalen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Heutink ICT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Platinastraat 25
7554 NC Hengelo
074 240 46 06