Stage Verkoop Online Communicatie

Heb jij wat met Online Communicatie? Kom dan in het verkoop team van Heutink ICT als stagiaire!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-11-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Heutink ICT biedt ICT-oplossingen voor het Primair en Voortgezet Onderwijs in heel Nederland. Op het gebied van Online Communicatie maken ruim 3.000 onderwijsinstellingen gebruik van de Online Communicatie diensten. Qua diensten kun je denken aan: Schoolwebsite, Klasbord, Ouderapp, Infoscherm, Schoolgids, Schoolintranet.

Tijdens de stageperiode ga jij actief aan de slag met het ondersteunen van het team Voortgezet Onderwijs & Online Communicatie. Je ondersteunt hierbij de Accountmanagers bij hun werkzaamheden en kunt actief aan de slag met het benaderen van bestaande klanten in het primair onderwijs. Dit om hen te informeren over het vernieuwde ouderportaal en tevens inzichtelijk te maken of er nog meer behoeften zijn op het gebied van Online Communicatie. Je krijgt hierbij het centrale beheer over het klantenoverzicht om overzichtelijk de status bij te houden per klant. Ze zijn ook geïnteresseerd naar de mogelijkheden in de markt om de producten in kaart te brengen. 

Aan het einde van de stageperiode heb je je ontwikkeld op het gebied van Commercie en Online Communicatie. Hierbij doe je relevante commerciële kennis op. Je werkt nauw samen met je collega’s in het verkoopteam, bestaande uit binnendienst, new business en accountmanagers.


Functievereisten

  • Je bent bezig met een HBO-opleiding op het gebied van Commerciële Economie;
  • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar
  • Creativiteit om mee te denken en niet bang om te bellen;
  • Je werkt graag samen in een team;
  • Enthousiasme en daadkracht;
  • Je weet met allerlei mensen om te gaan.

Aanbod

  • Een goede werksfeer, met een hecht team van IT’ers, onderwijsadviseurs en verkopers die trots zijn op de innovatieve producten die we leveren;
  • Goede begeleiding op HBO-niveau;
  • De mogelijkheid om kennis en werkervaring op te doen over het vakgebied Commercie;
  • Marktconform stagevergoeding.

Bedrijfsprofiel Heutink ICT

Heutink ICT voorziet het primair-, voortgezet- en het beroepsonderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. Met de nieuwste technologie zorgen ze ervoor dat scholen hun leerlingen steeds beter onderwijs kunnen geven. Ze werken met een hecht team van ruim 130 gedreven techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers. Samen laten ze ICT werken voor het lerende kind. Zij bedienen ruim 2.000 klanten, samen goed voor 125.000 werkplekken en kennen de klanten in het onderwijs. Heutink ICT heeft een vergaande samenwerking met schoolleverancier Heutink uit Rijssen en Reinders uit Oisterwijk. Heutink ICT maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT bedrijven en IT professionals. Zij vinden het belangrijk dat jij je continu kunt blijven ontwikkelen en ondersteunen je daar op allerlei manieren in. Dat doen ze onder andere met de Odin Academy waarin je trainingen kunt volgen en certificaten kunt behalen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Odin. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Platinastraat 25
7554 NC HENGELO
074 240 46 06