IT Engineer Operations

Wil jij je technisch verder specialiseren en heb je al IT ervaring? Dan zoeken ze jou! Vanuit het team Operations werk je aan klantomgevingen en richt je je op vraagstukken rond de infrastructuur van Heutink ICT.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-11-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als IT Engineer Operations bij Heutink ICT werk je hoofdzakelijk aan projecten voor het beheer en de ontwikkeling van de complete IT-infrastructuur. Je hebt oog voor verbetering en een duidelijk beeld bij de IT van de toekomst. 


Je wordt als technisch specialist betrokken bij de meest uiteenlopende vraagstukken waarbij je zowel adviserend als uitvoerend optreedt. Naast projecten bestaat je werk uit een aantal systeem- en netwerkbeheertaken, waarbij jij de specialist op het gebied van netwerkbeheer bent. Er is veel ruimte voor creativiteit bij het bedenken van oplossingen.


Het Operations team bestaat uit 6 collega’s, ieder met zijn eigen specialisme en ambitie. Ze maken gebruik van elkaars kwaliteiten en helpen elkaar dagelijks te groeien door elkaar van feedback te voorzien. In deze brede functie werk je met verschillende oplossingen. 

Functievereisten

  • Tenminste 3 jaar ervaring als netwerkbeheerder of een vergelijkbare functie;
  • Ruime ervaring met het beheer van Cisco netwerkapparatuur;
  • Goede kennis van netwerkprotocollen en architectuur;
  • CCNA of NSE4 gecertificeerd; 
  • Ruime ervaring met Microsoft Activity Directory, en (Microsoft) Operating Systems;
  • Een ambitieuze, leergierige en creatieve instelling; 
  • Hbo werk en denkniveau (minimaal afgeronde MBO-ICT niveau 4). 

Aanbod

Werken bij Heutink ICT betekent werken met een hecht, professioneel team in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. Binnen het Operations team kennen ze de klanten in het basis- en voortgezet onderwijs en werken ze voortdurend aan een optimaal functionerende IT omgeving.


Heutink ICT maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT bedrijven en IT professionals. De organisatie is resultaatgericht en continu in beweging.


In deze professionele IT omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Odin Academy faciliteert daarbij. Verder biedt Odin Groep met Odin Career Tracks een loopbaanprogramma waarbij je verschillende sporen kunt kiezen en binnen het bedrijf kunt doorgroeien

Bedrijfsprofiel Heutink ICT

Heutink ICT voorziet het primair-, voortgezet- en het beroepsonderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. Met de nieuwste technologie zorgen ze ervoor dat scholen hun leerlingen steeds beter onderwijs kunnen geven. Ze werken met een hecht team van ruim 130 gedreven techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers. Samen laten ze ICT werken voor het lerende kind. Zij bedienen ruim 2.000 klanten, samen goed voor 125.000 werkplekken en kennen de klanten in het onderwijs. Heutink ICT heeft een vergaande samenwerking met schoolleverancier Heutink uit Rijssen en Reinders uit Oisterwijk. Heutink ICT maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT bedrijven en IT professionals. Zij vinden het belangrijk dat jij je continu kunt blijven ontwikkelen en ondersteunen je daar op allerlei manieren in. Dat doen ze onder andere met de Odin Academy waarin je trainingen kunt volgen en certificaten kunt behalen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Odin. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Platinastraat 25
7554 NC HENGELO
074 240 46 06