Bronbemalers

Werk jij graag buiten met veel vrijheid aan afwisselende innovatieve projecten? En dat in een bedrijf dat er vooral waarde aan hecht dat jij in je kracht staat en doet wat je goed kunt? Henk van Tongeren Water & Techniek is op zoek naar een Bronbemalers.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-5-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

’s Ochtends beginnen jij en je collega’s op de vestiging om de dag door te spreken. Daarna ga je met een van je collega’s met de vrachtwagen op pad, meestal op maximaal een uur rijden vanaf Eibergen zodat jullie reistijd beperkt blijft. Je werkt altijd samen met een ervaren monteur die jou de kneepjes van het vak leert. Binnen een paar weken ben je voldoende ingewerkt om als 2e man mee te gaan. Samen handel je op een dag meerdere projecten af, die gericht zijn op het verlagen of beheersen van het grondwaterpeil zodat de aannemer of infrabouwer daarna aan de slag kan.


Je komt op veel verschillende plekken en werkt bijna dagelijks aan andere grote of kleinere projecten. Denk aan de voorbereiding voor de aanleg van een snelwegtunnel, het installeren van een watervoorziening of een kelder onder een woonhuis. Door de diversiteit in projecten kom je ook veel verschillende technieken tegen, zoals grondmechanica, diesel- en elektrotechniek.

Functievereisten

Daar zijn we niet zo strikt in. Bij ons gaat het niet zozeer om je diploma’s, maar om je motivatie, inzet en proactieve houding. Wel vinden we het belangrijker dat je interesse hebt in techniek, praktisch inzicht hebt en past bij ons team. O ja, toch één praktische vereiste: een rijbewijs. En dat je binnen een half uur rijden van de vestiging in Eibergen woont.


 • Je houdt ervan om praktisch en technisch bezig te zijn;
 • Je klust bijvoorbeeld graag of sleutelt thuis aan machines of voertuigen;
 • Daarin ben je een aanpakker en doorzetter;
 • Je ziet waar de problemen zitten en denkt creatief in het vinden van een goede oplossing;
 • Als je vragen of voorstellen hebt dan uit je die makkelijk;
 • Je kunt goed omgaan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Je omschrijft jezelf als sociaal, betrouwbaar, leergierig en betrokken.

Aanbod

 • Een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Een uitdagende en afwisselende functie;
 • Alle ruime om je te ontwikkelen en te specialiseren in dat wat jij goed kunt;
 • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid;
 • Werk met moderne technieken en innovatieve machines;
 • Betrokken en leuke collega’s.

Bedrijfsprofiel

Henk van Tongeren Water & Techniek is marktleider op het gebied van duurzame infiltratietechnieken en mobiele duurzame energiesystemen en levert innovatieve oplossingen in de watertechniek door het hele land (en daarbuiten). Zowel aan bedrijven als overheden. Eigenlijk doen we alles om projecten in beweging te houden. Want wie veilig wil werken in een droge bouwkuip, een tunnel wil graven of de natuurlijke omgeving duurzaam wil infiltreren heeft de juiste technieken, ervaring en mankracht nodig. Daar hebben wij inmiddels al meer dan 70 jaar ervaring mee.


Daarnaast kenmerken wij ons als een warme en betrokken organisatie. We zijn een bedrijf waar de directeur middenin de organisatie staat en iedereen kent. We investeren veel onze medewerkers en stellen altijd de mens centraal. Want als het goed gaat met onze mensen, gaat het ook goed met het bedrijf. Daar zijn we van overtuigd.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Henk van Tongeren. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!