Contract- en Leveranciersmanager

De gemeente Hengelo is op zoek naar een Contract- en Leveranciersmanager.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-3-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
19-4-2024
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Functieomschrijving


Je bent een ervaren Contract- en Leveranciermanager. Je bewaakt voor I&IT-contracten de prestatie afspraken. Onze I adviseurs en IT adviseurs adviseer je over doorlooptijd van contracten en je pakt de rol van inkoper bij nieuwe inkoop. Je werkt graag samen, neemt eigen verantwoordelijkheid en wilt je vakgebied professionaliseren om zo ons team, onze afdeling en organisatie als geheel verder te helpen.


Wat ga je doen?


Goede dienstverlening begint met de juiste informatie en heldere afspraken. Binnen een gemeente is de dienstverlening divers; van sociaal tot fysiek, van het leveren van een paspoort tot een uitkering of vergunning. Contract- en leveranciersmanagement helpt ons om deze dienstverlening naar onze inwoners te verbeteren.


Voor de afdeling I&IT draag jij zorg voor het contract- en leveranciersmanagement. Je zorgt tevens voor een rechtmatige inkoop en heldere afspraken over wat er ingekocht wordt en onder welke voorwaarden. Gedurende het contract blijf je de afspraken toetsen en ben je het eerste aanspreekpunt naar en voor de leverancier. Je werkt nauw samen met onze I adviseurs en IT adviseurs die vanuit de inhoud betrokken zijn.


We zijn actief bezig om ons contract- en leveranciersmanagement te professionaliseren. We willen je vragen om ons hierbij te helpen met je kennis, kunde en enthousiasme.


Waar ben jij sterk in?


Jij wilt verantwoordelijkheid dragen en pakt van nature de sturing op en bent zelfredzaam en proactief. Daarnaast weet je belangen te verenigen om resultaat te behalen, je ziet verbanden én bent een verbinder. Je werkt gestructureerd en houdt overzicht. Je bent sociaal en vindt het leuk om met anderen te sparren en samen te werken.

Functievereisten

Wat neem je mee?


Het belangrijkste is plezier hebben in wat je doet. Je hebt een relevante HBO/WO-opleiding succesvol afgerond. Je hebt ervaring met rechtmatig inkopen, contract- en leveranciersmanagement (liefst binnen overheidsorganisaties). We hopen dat jij jezelf, net als ons, wilt blijven verbeteren. Hengelo heeft grote ambities, we zijn een vooruitstrevende gemeente en staan open voor jouw initiatieven die helpen om jezelf en de organisatie te blijven ontwikkelen. We horen graag of je certificeringen behaald hebt op het gebied van contract- en leveranciersmanagement zoals CATS CM en/of NEVI2.

Aanbod

Wat bieden we?


Wij bieden een boeiende en afwisselende functie in een professionele werkomgeving die volop in beweging is, waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen.


  • een bruto salaris van maximaal € 6.596,- per maand (schaal 11 inclusief 10% markttoelage) op basis van 36 uur per week;
  • een individueel keuze budget van 17,05% van je bruto jaarsalaris;
  • een interessante en afwisselende functie in een enthousiast team;
  • veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief;
  • werken in een organisatie waar de doorgroeimogelijkheden groot zijn;
  • elke dag vers fruit van lokale ondernemers;
  • hybride werken/thuis werken en flexibele werktijden;
  • een prachtig Stadhuis in het centrum waar je in een flexibele, moderne en inspirerende omgeving werkt.

Bedrijfsprofiel

Over ons


Centraal gelegen in Twente ligt Hengelo, een stad met ruim 80.000 inwoners en met veel evenementen. Hengelo is een stad in beweging, hard werkend aan haar toekomst; dat vraagt om een innoverende en wendbare organisatie.


Bij de gemeente Hengelo zetten we ons in voor alle Hengelose inwoners en bedrijven. Dit doen we vanuit onze vier leidende motieven: persoonlijk, duidelijk, betrouwbaar en respectvol. Deze zijn de basis voor onze dienstverlening en geven richting aan de manier waarop we met onze inwoners, maar ook met elkaar willen omgaan. Want: prettig contact zorgt voor meer waardering, begrip en een positieve ervaring met onze dienstverlening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Hengelo. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!