Beleidsadviseur Maatschappelijk vastgoed

Omdat er een toenemende vraag is van vraagstukken waar het sociaal domein en het ruimtelijk domein elkaar ontmoeten, zijn wij op zoek naar een Beleidsadviseur Maatschappelijk vastgoed. Als beleidsadviseur Maatschappelijk vastgoed ben jij de verbinding tussen de domeinen sociaal en fysiek en expert op het gebied van huisvesting van maatschappelijk organisaties in de gemeente Hengelo.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
23-5-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jij ontwikkelt en voert het beleid uit op het terrein van maatschappelijk vastgoed en


adviseert de betrokken portefeuillehouders. Dit doe je samen met (keten)partners in het sociaal domein en in samenwerking met jouw collega’s van de domeinen sociaal en fysiek. Jij zorgt voor het overzicht en legt de verbinding met andere beleidsterreinen, de uitvoeringspraktijk en inwoners.


Jij ben het aanspreekpunt binnen domein sociaal voor maatschappelijk vastgoed en draagt zo bij aan de realisatie van het Transformatieplan sociaal en de Omgevingsvisie, waarin een veranderende rol voor maatschappelijke organisaties wordt beoogd. Tevens vertegenwoordig jij domein sociaal in gemeentebrede overlegtafels en werkgroepen.

Functievereisten

Je bent een ervaren beleidsadviseur met actuele kennis van (een van de beleidsterreinen van) maatschappelijk vastgoed (welzijn, sport, cultuur, onderwijs) en een stevige professional die resultaatgericht, analytisch en probleemoplossend handelt. Je vindt het fijn om een spin in het web te zijn tussen verschillende partijen en betrokken en kun jij als verbinder mensen met verschillende achtergronden en niveaus betrekken bij de maatschappelijk opgaven van de gemeente. Tot slot voel je je als in vis in het water in de bestuurlijke en juridische omgeving en vind je het fijn om samen te werken maar kun je ook heel goed zelfstandig aan de slag gaan.


Bij voorkeur:

  • heb je tenminste een afgeronde hbo opleiding op het gebied van vastgoed;
  • heb je relevante werkervaring bij een gemeente;
  • heb je ervaring in een soortgelijke functie als beleidsadviseur, bij voorkeur bij een gemeentelijke organisatie;

Aanbod

Wij bieden een moderne en professionele werkomgeving in een hybride werkconcept waarin je vrij bent het werk te doen op de plek waar dat het beste past. Een omgeving die volop in beweging is, waar collegialiteit en samenwerking de sfeer bepalen. Ook bieden wij je een verantwoordelijke en afwisselende functie waarin jij je verder kunt ontwikkelen.


Daarnaast mag je van ons het volgende verwachten:

  • Het betreft een functie die is ingeschaald in schaal 11 met een brutosalaris van maximaal €5725,- per maand op basis van 36 uur per week. Inpassing vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 2 jaar.
  • Daarnaast heb je de beschikking over een individueel keuze budget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Dit budget kun je inzetten voor bijvoorbeeld extra vrije dagen, een opleiding en/of de aanschaf van een nieuwe fiets.

Bedrijfsprofiel

Bij de gemeente Hengelo zetten we ons in voor alle Hengelose inwoners en bedrijven. Dit doen we vanuit onze vier leidende motieven: persoonlijk, duidelijk, betrouwbaar en respectvol. Deze zijn de basis voor onze dienstverlening en geven richting aan de manier waarop we met onze inwoners, maar ook met elkaar willen omgaan. Want: prettig contact zorgt voor meer waardering, begrip en een positieve ervaring met onze dienstverlening. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Hengelo. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!