Werkplekbeheerder

Centraal gelegen in Twente ligt Hengelo. Een stad in beweging die hard werkt aan haar toekomst. Dit vraagt om een wendbare organisatie en betrokken medewerkers die hun verantwoordelijkheid nemen.


Het IT-bedrijf van Hengelo werkt voor verschillende klanten. Binnenkort ook voor de gemeente Haaksbergen. Daarom is een vacature ontstaan voor een Werkplekbeheerder (36 uur).

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
5-5-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

  • Als werkplekbeheerder ben je verantwoordelijk voor de tweedelijns ondersteuning van klanten bij ICT-vraagstukken. Je houdt je bezig met complexere vraagstukken/storingen die niet door de eerste lijn (Servicepunt) kunnen worden opgelost. Ook verzorg je de call-bewaking van ICT-meldingen.
  • Je bent verantwoordelijk voor uitlevering en een correcte werking van smartphones, laptops, werkplekken en andere end-user devices, zoals bv. printers en AV-middelen. Ook zorg je voor registratie in de CMDB. Daarnaast verricht je overige werkzaamheden, bv. verhuizingen, en neem je deel aan projecten.
  • Je werkt deels vanuit het stadhuis van Hengelo, maar je bent ook regelmatig aanwezig op een van de ca. vijftien locaties die we beheren. Je werkt meestal samen met je collega’s van werkplekbeheer, het IT-bedrijf of het Servicepunt.

Functievereisten

Om je collega’s goed te kunnen helpen is het belangrijk dat je beschikt over een servicegerichte houding. Je kunt je verplaatsen in je klant en je zorgt voor een goede oplossing/advies.

Je bent een vriendelijke en betrouwbare gesprekspartner en je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken. Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Om te komen tot een resultaat werk je actief samen met anderen, en je kunt ook zelfstandig werken. Je bent flexibel, daadkrachtig (aanpakker) en proactief. Tenslotte houd je het hoofd koel als er sprake is van tijdsdruk.


Wat heb je nodig?

  • Een afgeronde ICT-opleiding op minimaal mbo 4-niveau
  • Recente werkervaring in een servicegerichte ICT-functie
  • Gedegen inhoudelijke kennis van ICT
  • Bij voorkeur kennis van ITIL-processen
  • Bereidheid om jezelf actief verder te ontwikkelen

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie met enthousiaste collega’s in een ambitieuze organisatie. Verder is er veel ruimte voor persoonlijke groei, initiatief en innovatie.


Het salaris is max. € 3.612 (schaal 7) o.b.v. een 36-urige werkweek. Inpassing vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Daarnaast is er een Individueel Keuze Budget van 17,05% bovenop je salaris. Hiermee kun je de arbeidsvoorwaarden deels aanpassen aan je eigen behoefte. Bijvoorbeeld het kopen/verkopen van verlof. Verder krijg je een smartphone en laptop.

Bedrijfsprofiel

Gemeente Hengelo Team IT-bedrijf

Centraal gelegen in Twente ligt Hengelo, een stad met 80.000 inwoners en veel evenementen. Hengelo is een stad in beweging die hard werkt aan haar toekomst, zoals de binnenstad en de transformatie van het sociaal domein. De gemeente Hengelo vindt het belangrijk dat mensen kunnen blijven meedoen aan de samenleving en gaat daarbij uit van de eigen kracht en zelfredzaamheid van mensen. Daarnaast is de gemeente een vangnet, die zorgt voor ondersteuning voor mensen die dat al dan niet tijdelijk nodig hebben.


Bij gemeente Hengelo zetten we ons in voor alle Hengelose inwoners en bedrijven. Dat doen we vanuit onze vier leidende motieven: persoonlijk, duidelijk, betrouwbaar en respectvol. Ze zijn de basis voor onze dienstverlening en geven richting aan de manier waarop we met onze inwoners, maar ook met elkaar willen omgaan. Want: prettig contact zorgt voor meer waardering, begrip en een positieve ervaring met onze dienstverlening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Hengelo. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!