Assetmanager Vastgoed

Gemeente Hengelo is op zoek naar een Assetmanager Vastgoed. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
19-8-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als assetmanager geeft je uitvoering aan strategische keuzes die gemaakt zijn in het vastgoedbeleid. Een belangrijk doel van je werk is het zorgen voor huisvesting van diverse gebruikers/huurders. Je bespreekt met de gebruiker en de beleidsafdelingen wat er nodig is en denkt mee met oplossingen zowel voor nu als voor de toekomst. Je zorgt dat de gebouwen goed worden gebruikt en bouwt een goede, zakelijke relatie op met je gebruikers. Daarbij handel je steeds vanuit de kaders die in het vastgoedbeleid zijn geformuleerd. Voor belangrijke besluiten heb je overleg met de wethouder en het College van B&W.


Ook houd je je bezig met de verkoop van gemeentelijke panden. Je bent een belangrijke speler in dit proces. Je legt contacten met eventuele kopers, makelaar, notaris en alle andere belanghebbende partijen. Je houdt de vinger aan de pols en zorgt ervoor dat het proces soepel verloopt.


Belangrijk speerpunt van de afdeling is het verder professionaliseren van de werkprocessen binnen het vastgoedbedrijf. Hiertoe signaleer je verbetermogelijkheden en kansen en doe je concrete voorstellen.

Functievereisten

  • Je bent een klantgerichte persoonlijkheid met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en overtuigingskracht. Je steekt je handen uit de mouwen, bent resultaatgericht en bezit uitstekende contactuele eigenschappen; je aarzelt niet om genuanceerd je mening te geven
  • Je hebt gevoel voor maatschappelijke vraagstukken, bent politiek- en organisatiesensitief, omgevingsbewust en in je advisering neem je integraal alle belangen mee;
  • Je hebt een proactieve houding en bent van nature gericht op samenwerking;
  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding bij voorkeur op het gebied van vastgoed / makelaardij;
  • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en hebt affiniteit met financiën.

Aanbod

Wij bieden een interessante en afwisselende functie voor 36 uur per week, waar je invloed kunt uitoefenen op de (duurzame) ontwikkeling van het gemeentelijk vastgoed van Hengelo.


Deze vacature is voor onbepaalde tijd. Bij goed functioneren zal het contract na 1 jaar worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. De functie is gewaardeerd in schaal 10, met een brutosalaris van minimaal € 3.090,00 en maximaal € 4.671,00 per maand op basis van 36 uur per week. Inpassing vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Daarnaast kent de gemeente Hengelo uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een Individueel Keuze Budget van 17,05%.

Bedrijfsprofiel

Centraal gelegen in Twente ligt Hengelo, een stad met 80.000 inwoners en veel evenementen. Hengelo is een stad in beweging die hard werkt aan haar toekomst. Dit vraagt om een ondernemende en wendbare organisatie.


De 750 medewerkers van de gemeente Hengelo werken met inzet en ambitie voor de inwoners en bedrijven van de stad. Dat doen we vanuit de 4 leidende motieven, Persoonlijk, betrouwbaar, respectvol en duidelijk. Deze motieven zijn de basis voor onze dienstverlening en geven richting aan de manier waarop we met onze inwoners en met elkaar willen omgaan.


De assetmanager maakt deel uit van het vastgoedbedrijf dat verder bestaat uit een portefeuillemanager en het team vastgoedbeheer. De gemeente Hengelo heeft een gevarieerde vastgoedportefeuille van ruim 100 gebouwen, van gymzalen tot woningen, een poppodium en ons eigen stadskantoor.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Hengelo. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!