Stadsdeelregisseur van Hengelose Es en Woolde

Gemeente Hengelo is op zoek naar een Stadsdeelregisseur van Hengelose Es en Woolde. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
28
Vervaldatum
14-8-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als stadsdeelregisseur draagt jouw inspanning bij aan een goede samenwerking tussen de gemeente Hengelo en de inwoners en partners in Hengelose Es en Woolde. Je faciliteert initiatieven uit de samenleving, bewaakt het proces bij belangentegenstellingen en adviseert over goede samenwerking en participatie. Je verbindt inwoners en partners met vakspecialistische collega’s en andersom. Geen week is hetzelfde, want je houdt je bezig met:


  • Het begeleiden van processen om van probleem naar oplossing te komen;
  • Het verbinden van thema’s, beleid, belangen en partijen in jouw wijken;
  • Je fungeert als aanspreekpunt voor inwoners en organisaties;
  • Het adviseren van collega’s over participatie & samenwerkingsvraagstukken;
  • Het adviseren van de wijkwethouder(s) over trends, ontwikkelingen en maatschappelijke vraagstukken in zijn/haar wijken.

Functievereisten

Je bent een energieke netwerker die makkelijk contact legt met verschillende soorten mensen. Je hebt een goed ontwikkelde sociale antenne en kan mensen met elkaar verbinden. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid, stevigheid en overtuigingskracht. Jij krijgt energie van het leggen van contacten en houdt van afwisseling in je werk. Je weet dat je alleen vaak sneller gaat, maar samen verder komt. Daarnaast vragen wij:


  • Aantoonbare meerjarige ervaring met procesregie, faciliteren van initiatieven & bemiddelen bij belangentegenstellingen;
  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent initiatiefrijk, je hebt een positieve instelling, stressbestendig en beschikt over een sterk analytisch vermogen, snel en makkelijk schakelen gaat je goed af;
  • Je bent bij voorkeur thuis in lokale bestuurlijke besluitvormingsprocessen en kunt collegevoorstellen schrijven.

Aanbod

Wij bieden een boeiende en afwisselende functie in een professionele werkomgeving die volop in beweging is, waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen.


Deze vacature is voor 28 uur per week en in eerste instantie voor 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is gewaardeerd in schaal 11 met een brutosalaris van maximaal € 5.372,- per maand op basis van 36 uur per week. Inpassing vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Indien je nog niet volledig aan de eisen voldoet, bestaat de mogelijkheid dat je ingeschaald wordt in de aanloopschaal, schaal 10A (min. € 3406 en max € 5021,-). Daarnaast heb je de beschikking over een individueel keuze budget van 17,05% van je bruto jaarsalaris.

Bedrijfsprofiel

Deze vacature is in het team Maatschappij en Partnerschap, dat onderdeel uitmaakt van het sociaal domein. Als stadsdeelregisseur werk je samen met collega’s in zowel het sociale als het fysieke domein. Op dit moment wordt er gewerkt aan een aantal grote opgaven, zoals het transformatieplan in het sociaal domein en de omgevingsvisie. Als stadsdeelregisseur speel je hierin een verbindende rol.


Over ons

Centraal gelegen in Twente ligt Hengelo, een gemeente met 80.000 inwoners die hard werkt aan de toekomst. De binnenstad, de transities in het sociaal domein, duurzaam herstel van de coronacrisis: het zijn ontwikkelingen die vragen om een zelfbewuste en wendbare organisatie. Daarom richten we ons op het versterken van opgavegericht (samen)werken, leiderschapsontwikkeling en verbetering van de dienstverlening. Zodat we Hengelo op de kaart blijven zetten als technologische topregio en bruisende gemeente.


Onze organisatie kent een mooie schaalgrootte: groot genoeg om met veel verschillende thema’s op professionele wijze aan de slag te gaan, klein genoeg om elkaar en onze bestuurders te kennen. De 750 medewerkers van de gemeente werken met gedrevenheid en ambitie voor de inwoners en bedrijven. We kijken om naar elkaar: er heerst een familiaire werksfeer met prettige onderlinge contacten.


Richtinggevend aan onze dienstverlening en onderlinge samenwerking zijn leidende motieven binnen onze organisatie. We willen een persoonlijke, duidelijke, betrouwbare en respectvolle gemeente zijn. Als je bij ons aan de slag gaat, krijg je alle ruimte om jouw deskundigheid te tonen, jouw stem te laten gelden en jezelf verder te ontwikkelen. Extra mooi: je komt te werken in een prachtig flexibel kantoor waarin we je uitnodigen het werk te doen op de plek waar je dat het beste kunt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Hengelo. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!