Stagiairs

Doorlopend heeft Hendriksen Accountants en Adviseurs in Twente voor gedreven en enthousiaste HBO studenten Accountancy (AA), bedrijfseconomie (BE), Fiscaal Recht & Economie (FR&E), Management Economie & Recht (MER) Of Human Resource Management (HRM) mooie stageplaatsen beschikbaar.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-1-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

-

Functievereisten

-

Aanbod

  • Een eigen werkplek;
  • De mogelijkheid om een laptop van ons te gebruiken;
  • Je eigen computer;
  • Stagevergoeding tussen de 250 – 500 euro;
  • Kilometer vergoeding werk-privé en zakelijke kilometers;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • Veelzijdige stageplek waar je veel verschillende kanten van ons mooie vak leert kennen.

Bedrijfsprofiel Hendriksen Accountants en Adviseurs

Wij zijn Hendriksen Accountants en Adviseurs. Wij zijn geen super grote organisatie waar je langs 10 mensen moet om iets voor elkaar te krijgen, waar je de helft van je collega’s niet kent of nooit ziet. Hendriksen is laagdrempelig, maar groot genoeg om iedereen de uitdaging te geven waar hij of zij naar opzoek is. Bij ons vind je als ondernemer gewoon een betrouwbare partner die je adviezen geeft waar je echt iets aan hebt. Geen rare fratsen, gewoon kwaliteit, persoonlijkheid en oprechtheid. Dat is ook wat Hendriksen anders maakt dan haar concurrenten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hendriksen Accountants en Adviseurs. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?



Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haarweg 3
7651ke TUBBERGEN
0546- 62 99 00