Medewerker beheer en onderhoud binnensportaccommodaties

De gemeente Hellendoorn is natuurlijk ondernemend. Samenwerken, lef, enthousiasme en betrokkenheid zijn kernwoorden in onze organisatie. Met zijn allen, collega’s, burgers en ondernemers ontwikkelen we ons nog dagelijks. Samen met bijna 36.000 inwoners en 2.600 bedrijven willen we het verschil maken in onze lokale samenleving. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-7-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
24-7-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de binnensportlocatie. Je zorgt er voor dat de locatie er verzorgt en schoon uit ziet voordat de eerste vereniging of school gebruik maakt van de accommodatie. Je bent het eerste aanspreekpunt en vraagbaak voor hen en op gezette tijden aanwezig. Daarnaast heb je ook een toezichtrol en houd je een oogje in het zeil; indien nodig spreek je mensen aan op het naleven van onze huisregels. Wanneer er iets niet goed gaat, weet men jou meteen te vinden! Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit ontvangen van bezoekers en verstrekken van informatie aan gebruikers, schoonmaakwerkzaamheden en toezicht houden. Wij zijn op zoek naar een collega voor de sportaccommodaties in Daarle en Daarlerveen.

Functievereisten

  • Je bent in het bezit van het diploma BHV, dan wel bereid dit diploma te halen;
  • Je beschikt over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden;
  • Je bent klant-, kwaliteit- en resultaatgericht;
  • Je bent flexibel inzetbaar en bereid tot het meedraaien in avond- en weekenddiensten;
  • Je bent stressbestendig en kunt zelfstandig en accuraat werken, ook onder tijdsdruk;
  • Je bent flexibel inzetbaar binnen de gemeentelijke binnensportaccommodaties.

Aanbod

Wij bieden jou een dynamische baan in een sportieve omgeving, waarbij we ruimte voor persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maxi¬maal € 3.030,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (functie¬schaal 4). Op termijn kan dit oplopen tot € 3.176,- (uitloopschaal 5). Daarnaast heb je jaarlijks de regie over 17,05% Individueel keuze budget. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie voor de duur van een jaar, met zicht op een vast dienstverband.

Bedrijfsprofiel Hellendoorn

Het team Maatschappelijk domein is een divers team van professionals die zich bezig houden met sport, onderwijs, cultuur, welzijn, publieke gezondheid, openbare orde en veiligheid. Het team levert een belangrijke bijdrage aan de (maatschappelijke) ontwikkeling, gezondheid, het welzijn en de veiligheid van onze inwoners.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Hellendoorn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Willem-Alexanderstraat 7
7442 MA NIJVERDAL
0548 - 630 000