Adviseur personeel en organisatie

Bij het Team Bedrijfsvoering, onderdeel Personeel en organisatie van de gemeente Hellendoorn zoeken we een Adviseur personeel en organisatie. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
24-6-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De vacature is ontstaan door interne doorstroming. In de komende periode gaan we onderzoeken hoe we de vacature definitief gaan invullen. Hoofdthema’s bij P&O zijn op dit moment 'binden en boeien', 'duurzame inzetbaarheid', 'strategische personeelsplanning' en als opgave implementatie van een nieuw 'functiehuis' en een verdere digitaliseringsslag. Dit willen we samen met het management en de medewerkers uitwerken. Hierbij streven we naar een optimale match tussen wat medewerkers kunnen en willen bieden, wat de organisatie nodig heeft en dat het personeel zo effectief en efficiënt mogelijk wordt ingezet.


Wat ga je doen?

In de rol van P&O adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor twee teams. Je adviseert en ondersteunt gevraagd en ongevraagd het management en de medewerkers over de toepassing van het P&O-beleid. Het gaat hierbij om onder meer werving en selectie, in- door- en uitstroom, loopbaan en mobiliteit, verzuimbegeleiding en rechtspositionele vraagstukken. Je hebt een proactieve houding en je bewaakt de toepassing van de kaders in de organisatie. Ook spar je samen met de overige P&O-adviseurs over deze vraagstukken.

Functievereisten

Je beschikt over een afgeronde relevante HBO opleiding (HRM/Personeel en arbeid) en je hebt ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent enthousiast, proactief, resultaatgericht, creatief en daadkrachtig. Je beschikt over goede communicatieve- en adviesvaardigheden en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Ook ben je in staat vanuit een professionele (adviseurs)rol een bijdrage te leveren aan P&O-vraagstukken. Uiteraard kun je hierbij een beroep doen op je collega P&O-adviseurs.

Aanbod

Een mooie en veelzijdige functie in een organisatie waar met plezier gewerkt wordt. Uitdagend werk waarin je het verschil kunt maken en je talenten kan inzetten. Je kunt rekenen op een fijne en professionele werkomgeving met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris hangt af van je opleiding en ervaring. Je verdient maximaal € 4.537,- (functieschaal 9). Daarnaast beschik je maandelijks over 17,05% individueel keuzebudget. Je kunt plaats- en tijdonafhankelijk werken. Hiervoor zijn goede thuiswerkvoorzieningen beschikbaar. 

Bedrijfsprofiel Hellendoorn

De gemeente Hellendoorn is natuurlijk ondernemend. Samenwerken, lef, enthousiasme en betrokkenheid zijn kernwoorden in onze organisatie. Met zijn allen, collega’s, burgers en ondernemers ontwikkelen we ons nog dagelijks. Samen met bijna 36.000 inwoners en 2.600 bedrijven willen we het verschil maken in onze lokale samenleving.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Hellendoorn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Willem-Alexanderstraat 7
7442 MA NIJVERDAL
0548 - 630 000