Stevige en frisse communicatieadviseur

Wegens uitbreiding van het team zoekt gemeente Hellendoorn een stevige en frisse communicatieadviseur. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als je een gevarieerde baan zoekt, is deze functie echt iets voor jou. Net als communicatieadviseurs Christien en Hanneke ben jij de vraagbaak voor communicatievraagstukken. Jij bent een kritische en respectvolle sparringpartner. Je adviseert één wethouder en de collega’s die gekoppeld zijn aan de portefeuille van de wethouder op het gebied van communicatie. Dus alles wat in deze portefeuille zit, is jouw werkgebied. Daarnaast ben je adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Je krijgt energie van de afwisseling tussen strategisch advies en uitvoering. Je bent creatief in het inzetten van de juiste communicatiemiddelen. En je bent een fijne en betrouwbare gesprekspartner en collega.

Functievereisten

Je stelt de juiste vragen, hebt gevoel voor politieke verhoudingen en weet de juiste toon te vinden in jouw communicatie. Je hebt een frisse blik en durft jouw verwondering uit te spreken. Uiteraard kun je ook schriftelijk goed uit de voeten. Je bent zowel resultaatgericht als creatief.


Je functioneert op HBO-/WO-niveau. Bij voorkeur heb je ten minste drie jaar werkervaring als communicatieadviseur binnen een politiek-bestuurlijke omgeving of gemeente. Ervaring met crisiscommunicatie en arbeidsmarktcommunicatie is mooi meegenomen. Mis je hierin nog wat ervaring, maar leer je snel en wil je je op dit vlak ontwikkelen? Solliciteer dan vooral ook!

Aanbod

Een leuke, veelzijdige baan met veel vrijheid én verantwoordelijkheid om je werk in te vullen en je persoonlijk te ontwikkelen. De gemeente Hellendoorn is een organisatie waarbinnen we elkaar waarderen en inspireren. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden helpen bij het bewaken van de balans tussen werk en privé. Je kunt tijd- en plaatsonafhankelijk werken, al ontmoeten we elkaar ook graag in het goed bereikbare en toegankelijke Huis voor Cultuur en Bestuur. 


Het salaris hangt af van je opleiding en ervaring. Je verdient, op basis van een 36-urige werkweek, maximaal € 5.009,- (functieschaal 10). Op termijn kan dit oplopen tot € 5.366,- (uitloopschaal 10A). Daarnaast beschik je maandelijks over 17,05% individueel keuzebudget.

Bedrijfsprofiel Hellendoorn

Het team

Team communicatie bestaat uit een coördinator, twee communicatieadviseurs, een adviseur digitale communicatie, een bestuursadviseur Kabinetszaken, een grafisch ontwerper en een repromedewerker. En jij dan als nieuwe communicatieadviseur! Binnen het team krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om zaken zelf te regelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Hellendoorn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Willem-Alexanderstraat 7
7442 MA NIJVERDAL
0548 - 630 000