Vakman wegenbouw/ Medewerker Wegen, riolen en verkeer

Het team Openbare ruimte bestaat uit een binnen- en een buitendienst en heeft ruim 100 gemotiveerde mensen die zich bezig houden met allerlei facetten in de openbare ruimte. Van het onderhoud van riolen en bomen tot het beheer van begraafplaatsen en het voorkomen van hittestress, van onderhoud aan wegen tot het ophalen van huisafval.


Bij de gemeente Hellendoorn krijg je de kans om samen te werken aan mooie projecten die bijdragen aan een nóg mooier en leefbaarder Hellendoorn. Ze zijn trots op hun dienstverlening naar de samenleving en de expertise die we in huis hebben. Ze blijven vooruitstrevend en hebben nog veel mooie projecten op de planning staan. Word jij hun nieuwe collega?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
10-5-2023
Opleidingsniveau
VMBO

Functie omschrijving

De gemeente Hellendoorn is op zoek naar een nieuwe collega, die onze prachtige openbare ruimte weet te onderhouden. Als vakman wegenbouw verricht je voornamelijk straatwerk, grondwerk en rioleringswerk en zal je met enige regelmaat ook allround worden ingezet. Als team werken we met elkaar aan onze doelstellingen. Jij bent een visitekaartje van ons enthousiaste team en de gemeente.

Functievereisten

  • Een op de functie gerichte opleiding op VMBO-niveau; vakman GWW
  • In het bezit van het rijbewijs BE, ervaring in het besturen van machines is een pré
  • Een professionele dienstverlenende instelling en je bent in staat werkzaamheden te verrichten met een zware lichamelijke belasting
  • Je kunt goed in teamverband werken, maar vindt het ook prettig om soms zelfstandig op pad te gaan. Je bent een ‘aanpakker’
  • Goede contactuele vaardigheden en een sociale houding
  • Dat je bereid bent tot het meedraaien in storingsdiensten en in voorkomende gevallen onregelmatige uren te werken

Aanbod

  • Onze medewerkers waarderen de werktijden en de flexibiliteit die we hierin kunnen bieden. Je werkt altijd binnen de grenzen van de gemeente Hellendoorn en je bent, op een uitzondering na, om 16.00 uur vrij. Je hebt een avond thuis en tijd voor je gezin, hobby’s en/of je sport.
  • De cao-gemeenten kent een 36-urige werkweek met 20 verlofdagen en 7 bovenwettelijke vakantiedagen. We bieden je de mogelijkheid om 40 uur per week te werken en zodoende in het jaar meer vrije dagen op te bouwen.
  • Op basis van jouw opleiding en ervaring word je ingeschaald. Het bruto maandsalaris bij aanstelling is maximaal € 3.030,-- (functieschaal 4) op basis van een 36-urige werkweek. Bij goed functioneren kan het salaris op termijn oplopen naar € 3.176-- bruto per maand (uitloopschaal 5). Daarnaast heb je de regie over 17,05% individueel keuzebudget. Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband. Startdatum bepalen we in onderling overleg.

Bedrijfsprofiel Hellendoorn

Gemeente Hellendoorn Openbare ruimte

De gemeente Hellendoorn is natuurlijk ondernemend. Samenwerken, lef, enthousiasme en betrokkenheid zijn kernwoorden in onze organisatie. Met zijn allen, collega’s, burgers en ondernemers ontwikkelen we ons nog dagelijks. Samen met bijna 36.000 inwoners en 2.600 bedrijven willen we het verschil maken in onze lokale samenleving.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Hellendoorn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Willem-Alexanderstraat 7
7442 MA NIJVERDAL
0548 - 630 000