Beleidsmedewerker Grondzaken & vastgoed, accent beleid en projecten

De gemeente Hellendoorn is natuurlijk ondernemend. Wij staan voor samenwerken. Voor lef, enthousiasme en betrokkenheid. Met zijn allen, collega’s, burgers en ondernemers gaan wij voor ontwikkeling. Samen met ruim 36.000 inwoners en 2600 bedrijven willen we het verschil maken. Wil jij dit ook? Dan zoekt de gemeente Hellendoorn jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
15-5-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je wordt breed ingezet binnen het onderdeel grondzaken & vastgoed. Je bent betrokken bij het grondzaken- en vastgoedbeleid en je levert een bijdrage aan verschillende projectgroepen. Zo stel je periodiek de nota grondbeleid, de nota vastgoedbeleid, de grondprijzennotitie en de nota voortgang snippergroen op. Je maakt college- en raadsvoorstellen voor grondzaken en vastgoed en je actualiseert de “routekaart verduurzamen gemeentelijk vastgoed”. Je stelt optieovereenkomsten, koopovereenkomsten, opstalrechten en dergelijke op en beoordeelt deze. Bovendien ben je kartrekker van de werkgroep snippergroen en adviseer je hierover richting bestuur en management. Je behandelt en beoordeelt verzoeken om planschade en verjaringszaken en leidt projecten, zoals bij het verduurzamen van ons vastgoed.

Functievereisten

Je hebt minimaal een relevante HBO-opleiding (bijvoorbeeld Bestuurskunde) en je bent representatief. Je communiceert vlot en bent resultaatgericht. Bovendien ben je integer, klantgericht en enthousiast en kun je de theorie ook vertalen naar de praktijk. We vinden het namelijk belangrijk dat je naast een denker ook een doener bent. Kennis van en ervaring met het vakgebied zijn een pré.

Aanbod

Wij vinden jouw talenten en ontwikkeling belangrijk en proberen je takenpakket daar binnen de mogelijkheden die er zijn zoveel mogelijk op af te stemmen. We hebben een informele werksfeer in een werkomgeving waar je kunt flexwerken. Afhankelijk van je ervaring geldt voor deze functie een salaris van minimaal € 3.167,-- (aanloopschaal 9) tot maximaal € 5.366,-- (uitloopschaal 10a) op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast heb je jaarlijks de regie over 17,05% individueel keuzebudget.

Bedrijfsprofiel Hellendoorn

Het team Fysiek domein bestaat uit 45 collega’s, die zich bezig houden met allerlei taken op het gebied van het fysieke domein. Zoals: vergunningverlening, toezicht en handhaving, ruimtelijke ordening, economische zaken, wonen, vrijetijdseconomie en grondzaken & vastgoed. We werken intensief samen met burgers, bedrijven, andere overheden en verschillende belangengroepen, waarbij we inspelen op initiatieven die aansluiten bij de gemeentelijke ambities.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Hellendoorn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Willem-Alexanderstraat 7
7442 MA NIJVERDAL
0548 - 630 000