Procesondersteuner Inburgering (Participatie)

Gemeente Hellendoorn is op zoek naar een Procesondersteuner Inburgering (Participatie)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
30-4-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als procesondersteuner heb jij een belangrijke rol bij het inburgeringstraject van onze statushouders. Een inburgeringstraject duurt enkele jaren. Jij bent degene die alle belangrijke informatie vast legt in onze systemen. Je bewaakt, verzorgt en werkt alle administratie binnen deze trajecten bij. Hiermee zorg je ervoor dat alle administratie altijd actueel is. Dankzij jou hebben wij inzicht zodat het inburgeringstraject soepel kan verlopen. Daarnaast zorg je voor een goede overdracht van de stukken naar de consulent. Het is een veelzijdige, interessante administratieve functie waarin je een belangrijke spin in het web kan zijn!

Functievereisten

  • Je hebt een MBO opleiding, bij voorkeur aangevuld met relevante cursussen;
  • Je hebt werkervaring binnen de administratie en bij voorkeur binnen het Sociaal domein;
  • Je kunt je inleven en hebt affiniteit met de doelgroep van inburgeringsplichtigen;
  • Als je ervaring hebt met de Suite, Inproces en CompetenSYS, is dat een pré, systemen maak je makkelijk eigen;
  • Je werkt gestructureerd en kan goed organiseren en planning;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Dankzij je enthousiaste en flexibele instelling kun je goed in teamverband werken.

Aanbod

Je kunt rekenen op een boeiende functie binnen een dynamisch team van professionals in de organisatie. Afhankelijk van opleiding en ervaring verdien je minimaal € 2.295,- (aanloopschaal 6) en maximaal € 3.323,- bruto per maand op basis van 36 uur per week (functieschaal 7). Op termijn kan dit oplopen tot maximaal € 3.612,- bruto per maand (uitloopmogelijkheid schaal 8). Daarnaast ontvang je 17,05% individueel keuzebudget, te besteden naar eigen inzicht.

Bedrijfsprofiel Hellendoorn

De gemeente Hellendoorn is natuurlijk ondernemend. Samenwerken, lef, enthousiasme en betrokkenheid zijn kernwoorden in onze organisatie. Met zijn allen, collega’s, burgers en ondernemers ontwikkelen we ons nog dagelijks. Samen met bijna 36.000 inwoners en 2.600 bedrijven willen we het verschil maken in onze lokale samenleving.


Eén van de teams van de gemeente Hellendoorn is het Sociaal domein. Op 1 januari 2022 is de nieuwe inburgeringswet ingevoerd. Gemeenten zijn nu verantwoordelijk voor de inburgering van statushouders. We werken hiervoor integraal samen met onze collega’s binnen en buiten het Sociaal domein, ketenpartners, zorgaanbieders en lokale welzijnsorganisaties.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Hellendoorn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Willem-Alexanderstraat 7
7442 MA NIJVERDAL
0548 - 630 000