Accountant

Hekmann Suelmann is per direct op zoek naar een Accountant voor 40 uur per week.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-11-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je gaat werken als Accountant voor 40 uur per week bij Hekman Suelmann.

Functievereisten

  • Je bent verantwoordelijk voor een gevarieerde MKB klantenportefeuille
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring

Aanbod

  • Goede balans privé – zakelijk
  • Prettige werksfeer in een slagvaardige organisatie

Bedrijfsprofiel Hekman Suelmann Accountants

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven. Het realiseren van gestelde doelen door een resultaatgerichte en enthousiaste aanpak met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling kenmerken ons kantoor.


Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij een grote accountantsorganisatie hebben Frank Hekman en Jeroen van Bentem het besluit genomen om een eigen accountantskantoor te beginnen. Wilt u een betrokken Accountant dan bent u bij ons aan het juiste adres.


We hebben een kleinschalig bedrijf met een groot netwerk. Door de lage overhead zijn onze kosten beheersbaar waardoor we in staat zijn om tegen gunstige tarieven te werken. Onze lijnen zijn kort, we sparren graag met u, we hebben een no-nonsens houding en afspraak is afspraak!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hekman Suelmann. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hanzepoort 5,
7575 DB Oldenzaal
0541-760015