Commercieel administratief medewerker

Vind jij het leuk om werkzaamheden te verrichten die bestaan uit uiteenlopende administratieve werkzaamheden zoals het invoeren van kortingen, het verzorgen van voorraadlijsten, het bestellen van drukwerk en het maken van mailinglijsten? Bekijk dan deze vacature van Heisterkamp in Twente!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-11-2021
Aantal uur
16
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als medewerker verkoop binnendienst ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning van het verkoopproces. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, neemt de telefoon aan, verwerkt orders en verzorgt de facturering. Daarnaast verricht je uiteenlopende administratieve werkzaamheden zoals het invoeren van kortingen, het verzorgen van voorraadlijsten, het bestellen van drukwerk en het maken van mailinglijsten. Tevens biedt je ondersteuning aan de buitendienst.

Functievereisten

  • Je beschikt over een MBO niveau 4 werk- en denkniveau.
  • Je bent communicatief vaardig en klantgericht.
  • Je kan goed omgaan met IT-systemen (bij voorkeur kennis van Navision en Microsoft Office).
  • Je neemt initiatief en werkt goed samen.

Aanbod

Je wordt onderdeel van een hecht team waarbinnen voldoende ruimte is voor je eigen inbreng en ontwikkeling. Wij bieden jou een afwisselende en zelfstandige baan in een prettige informele werksfeer met arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor Drankenindustrie en Groothandel in Dranken.

Bedrijfsprofiel Heisterkamp

Wij zijn Heisterkamp Dranken en Wijnkopers! Een familiebedrijf dat al 100 jaar bestaat. Wij onderscheiden ons door de goede en persoonlijke relaties met onze klanten, partners, wijnboeren en mensen. Zij maken het verschil en zijn de reden van onze bijzondere geschiedenis.


De drankengroothandel heeft een verzorgingsgebied strekkend vanaf Ootmarsum tot voorbij Hoogeveen en levert aan de horeca, vrijetijdsmarkt, (bedrijfs-) kantines, evenementen en andere grootverbruikers. Heisterkamp Wijnkopers distribueert haar wijnen over het hele land aan horeca, wijnwinkels en particulieren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Heisterkamp. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hanzepoort 7
7575DB OLDENZAAL
0541 589000